Genele false, accesoriul de care vedetele nu se despart

De Diana Sorescu, pe

Înainte ne tot chinuiam să obţinem gene lungi, curbate şi cu volum folosind diverse produse cosmetice. Acum e simplu: ne punem gene false! Vedetele nu se mai despart de ele!
Cu ceva timp în urmă erau o extravaganţă. Le purtau doar divele pe la evenimente de top, la seri strălucitoare, însă astăzi sunt accesibile tuturor. Şi ne bucurăm!

Genele false sunt nişte accesorii cosmetice extrem de chic, ce îţi schimbă pe dată înfăţişarea. Având în vedere că paleta de lungimi şi modalităţi de aplicare este foarte largă, sigur vei găsi o pereche potrivită, care să fie exact aşa cum îţi doreşti: cu aspect natural sau mult mai evident.

Dacă până nu demult divele apelau la varianta de gene false cu bandă, ce rezistau câteva ore, acum ele nu mai pot trăi fără gene dese şi curbate, aşa că îşi aplică gene ce rezistă chiar şi o lună!

Pe Kim Kardashian, Paris Hilton, Jennifer Lopez sau Eva Longoria nu ai să le vezi fără gene false. Divele au renunţat la rimel şi au priviri seducătoare chiar şi dimineaţa când se trezesc!

Un alt avantaj al genelor false este că sunt suficiente pentru un make up natural, deci nu mai ai nevoie de farduri sau mascara, ci doar de un gloss şi puţin fond de ten. Şi dacă vrei să transformi repede machiajul în unul de seară, tot ce trebuie să faci este să aplici un fard bronz, de exemplu, iar gloss-ul să-l înlocuieşti cu un ruj cremos, într-o nuanţă în tendinţe (buzele nude sunt în vogă!).

Dacă vrei să capeţi un look fabulos ca cel al vedetelor, urmăreşte materialul video pe care unica.ro l-a realizat special pentru tine!

Genele false, accesoriul de care vedetele nu se despart

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter