Frumuseţe de vedetă: Care sunt secretele de beauty ale divelor?

De Unica.ro, pe

Dacă nu eşti frumoasă nu eşti divă şi dacă nu eşti divă nu eşti frumoasă. Parcă aceasta este deviza după care funcţionează toată afacerea aceasta hollywoodiană. Din dorinţa de a arăta întotdeauna ca proaspăt ieşite din cutie, vedetele de peste Ocean încearcă toate metodele inventate pentru a-şi întreţine pielea.

Să vedem care sunt alegerile pe care le fac vedetele în materie de produse sau tehnici de înfrumuseţare.

Paris Hilton foloseşte Hydrafacial

”Am testat cel mai spectaculos HydraFacial la clinica Dr. Paul Nassif. Pielea mea străluceşte! Îl ador! (n.r. tratamentul)”, declară încântată Paris Hilton pe pagina ei de Twitter. Hydrafacial este tratamentul de reprogramare a frumuseţii tenului, combinând simultan curăţarea, exfolierea, extracţia şi protecţia oferită de antioxidanţi.

Mai mult decât atât, cu ajutorul acestui tratament se va observa o reducere importantă a liniilor fine, a porilor măriţi şi congestionaţi, o amelionare a tenului acneic şi a petelor generate de înaintarea în vârstă.

Frumuseţe de vedetă: Care sunt secretele de beauty ale divelor?

Demi Moore, mai tânără cu 20 de ani cu Velashape

Fosta soţie a lui Bruce Willis se poate mândri că la cei peste 50 de ani pe care îi are, are un corp de cel mult 30. Cum reuşeşte acest lucru? Unul dintre secretele ei este Velashape. Energia luminii infraroşii, masajul mecanic, radiofrecvenţa bi-polară şi vacuumul, acestea sunt cele patru elemente care distrug celulita, facilitând restructurarea şi remodelarea pielii. În plus, trebuie reţinut faptul că acest tratament stimulează metabolismul şi îmbunătăţeşte fluxul sanguin.

„Acest tratament, alături de un regim de viaţă sănătos pe care îl am, dar şi cu activitate fizică susţinută, mă ajută să păstrez un tonul bun al pielii!”, declara Demi Moore.

Frumuseţe de vedetă: Care sunt secretele de beauty ale divelor?

Victora Beckham, îl ţine aproape pe David cu Intraceuticals

După Madonna, o altă vedetă cu o notorietate ridicată îşi îngrijeşte pielea cu Intraceuticals. „Nimic nu se compară cu Intraceuticals… chiar te ajută să te simţi şi să arăţi de nota 10!”, a declarat vedeta. Apariţia ridurile şi degradarea pielii sunt principalele efectele negative ale îmbătrânirii pe care le rezolvă acest tratament. Acesta furnizează un flux continuu de oxigen printr-un aparat special Intraceuticals şi utilizează seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie în piele. Ce face? Pe lângă hidratarea în profunzime, acest gen de tratament ajută şi la albirea tenului sau la rejuvenare.

Frumuseţe de vedetă: Care sunt secretele de beauty ale divelor?

Oprah Winfrey scapă de riduri cu eMatrix

Celebra realizatoare tv spune că a descoperit secretul tenului fără riduri. Cu un impact asupra tenului în profunzime, eMatrix promite să distrugă ridurile din 3 şedinţe.
„Am încercat acest tratament, am făcut deja câteva şedinţe şi sunt foarte mulţumită. Le recomand tuturor femeilor să-l încerce!”.

Frumuseţe de vedetă: Care sunt secretele de beauty ale divelor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter