Frumuseţe la Hollywood: Cum se întreţin vedetele?

De Libertatea pentru femei, pe

Multe dintre starurile marcante din „Cetatea Filmului” îşi păstrează aspectul frumos şi tineresc folosind remedii naturale, deloc complicate. Află trucurile actriţelor Julia Roberts, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Terry Hatcher sau a celebrului model Cindy Crawford.
 

Jennifer Love Hewitt, mască din cafea

Cunoscuta actriţă Jennifer Love Hewitt este posesoarea unui păr superb. Secretul constă în folosirea cafelei pe post de balsam. Ea a dezvăluit că îşi menţine părul strălucitor, spălându-l cu cafea proaspăt preparată şi răcită la temperatura camerei. Boabele de cafea sunt sănătoase şi dau luciu firelor de păr, îndeosebi nuanţelor de şaten şi brunet.

Terry Hatcher, tratament cu vin

Vinul roşu este indicat nu numai pentru sănătate, ci şi pentru dobândirea şi menţinerea unei pieli frumoase. Actriţa Teri Hatcher, cunoscută din serialul „Neveste disperate”, adaugă trei pahare cu vin roşu peste apa din cadă, de fiecare dată când face baie. În acest fel îşi întreţine pielea catifelată, deoarece vinul roşu este bogat în atioxidanţi şi stimulează regenerarea celulelor.

Julia Roberts alege uleiul de măsline

Cunoscuta actriţă Julia Roberts îşi îngrijeşte mâinile şi unghiile cu ulei de măsline, deoarece este foarte hrănitor. O dată la câteva zile, ea îşi masează degetele cu câteva picături de ulei, până ce acesta intră în piele. Astfel, reuşeşte să-şi menţină unghiile tari, cu un luciu natural şi, în plus, cuticulele pot fi îndepărtate mult mai uşor.

Jennifer Aniston foloseşte exfolierea cu zahăr

Una dintre cele mai populare staruri de la Hollywood, Jennifer Aniston, a fost nu de puţine ori complimentată pentru felul în care arată. Dacă în cazul siluetei explicaţia este că aleargă multe ore şi practică regulat exerciţii fizice, pentru a avea buze frumoase, le exfoliază cu zahăr, timp de două minute. Însă pentru rezultate şi mai bune, zahărul trebuie să fie amestecat cu apă calduţă, iar la final să fie aplicat un balsam de buze hidratant.

Cindy Crawford apelează la lapte şi miere

Fostul model Cindy Crawford este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Unul dintre trucurile sale este că de mulţi ani foloseşte lapte şi miere pentru a-şi menţine tenul tânăr. Ea se spală pe faţă deseori cu lapte sau cu apă minerală şi aplică măşti naturale cu miere. La ea se pare că au dat rezultate, aşa că merită încercat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter