Cum să fii frumoasă ca Mădălina Ghenea?

De Unica.ro, pe

Model, actriţă, iubita lui Gerard Butler, Mădălina Ghenea a vrăjit pe toată lumea încă de când şi-a făcut apariţia în showbizz-ul internaţional.
Prima dată a fost asociată cu Leornardo DiCaprio, existând sute de ştiri despre această presupusă relaţie. Până la urmă, adevărul despre viaţa ei amoroasă a fost elucidat: românca Mădălina Ghenea se iubeşte cu unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi de pe planetă, actorul Gerard Butler.

Evident, întrebarea care a răsărit pe buzele tuturor a fost una singură: „Oare cum îşi menţine frumuseţea această femeie?”. Nashi Argan, apa şi sportul!

Într-un interviu acordat uneo reviste glossy din România, Ghenea declara acum ceva timp următoarele: „Dacă eşti iubită şi iubeşti, atunci radiezi! Asta e reţeta perfectă!”. Lăsând însă la o parte nota metaforică impusă oarecum de frumoasa Ghenea şi revenind la cele pământeşti este clar că ritualul ei de frumuseţe trebuie să fie unul exrem de strict.

Când vine vorba despre ritualul de frumuseţe, Mădălina povesteşte că se demachiaza în fiecare seară şi dimineaţă, chiar dacă nu se machiază. La acestea adaugă multă apă, o alimentaţie sănătoasă şi sport:

Comparată dese ori cu Sofia Loren, Mădălina Ghenea îşi respectă în egală măsură şi pielea şi părul. Nashi Argan, o gamă de produse pe bază de ulei de argan, este cadoul pe care îl face părului ei. „Produsele sunt de provenienţă italiană, iar eu le folosesc foarte mult la şedinţele foto!, declară Mădălina Ghenea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter