Frumoasă din cap până în picioare. Vezi 8 trucuri de mare ajutor!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 13:30

După vară, pielea ta are nevoie de extraprotecţie şi îngrijire.
Ai grijă de ea prin masaje uşoare, realizate cu produse obţinute natural. Iată un program special, care se ocupă de fiecare parte a corpului, bun de aplicat la început de toamnă.

Pentru tot corpul

Vrei un scrub natural? Combină cantităţi egale de sare de mare cu ulei de baie, apoi amestecă şi aplică pe corp, cu mişcări circulare. Pentru ca uleiul să hidrateze optim pielea, masează timp de câteva minute, apoi îndepărtează cu apă călduţă.
Vezi cum să-ţi faci singură un scrub anticelulitic!

Ten fără cusur

Curăţă-ţi perfect tenul şi oferă-i mai multă prospeţime, folosind o dată sau de două ori pe săptămână o mască sub formă de peeling. Pielea va deveni mult mai catifelată şi îşi va recăpăta strălucirea naturală. Pe lângă acest produs, foloseşte zilnic un gel de curăţare cu particule exfoliante, pe care să-l aplici prin masaj uşor, evitând zona ochilor. Produsele pe bază de ingrediente naturale acţionează eficient, oferindu-ţi în acelaşi timp o îngrijire extrem de delicată, aşa că apelează cu încredere la ele.

Exfoliant delicat pentru braţe şi umeri

Oferă-i acestei zone un plus de strălucire şi fermitate, astfel: combină puţină cremă de corp cu o lingură de mălai şi două de lapte. Întinde uniform pe braţe şi masează uşor, insistând în zona coatelor.

Decolteu de invidiat

Mult mai expusă decât în timpul iernii, zona decolteului are nevoie de o îngrijire atentă. Pentru eliminarea impurităţilor şi o piele mai fermă, alege măştile naturale care oferă întotdeauna rezultate rapide: amestecă două linguriţe de coajă rasă de lămâie, cu două linguriţe de făină de ovăz, cu puţin ulei de migdale şi două-trei linguri de apă minerală. După ce ai ieşit de la duş, aplică masca uniform, pe gât şi decolteu, las-o să acţioneze aproximativ 10 minute, apoi clăteşte-te şi aplică un lapte de corp, cu textură lejeră.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter