Dr. Dana Miricioiu: „Vrei să ai un ten superb primăvara aceasta? Îţi spun un secret!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

De ziua femeii, pe 8 martie, am început să îmi pregătesc tenul pentru venirea primăverii. Am incercat tratamentul cu Vital – un acid hialuronic care se injecteaza direct în derm! Şi care hidratează pielea, făcând-o mai luminoasă şi mai sănătoasă! Efectul a fost vizibil imediat dupa injectare! A doua zi însă este fabulous! Vă recomand şi vouă să faceţi acelaşi lucru!

Ten superb de 8 martie

Lipsa de strălucire şi tenul tern şi deshidratat din timpul iernii se remediază printr-o hiradratare şi o curăţare corectă a acestuia!

Astăzi, vă voi spune care este cea mai eficientă metodă de hidratare a pielii feţei, gâtului, decolteului şi a dosului mâinilor. Adică a pielii expuse la acţiunea nocivă a factorilor atmosferici şi a poluării

Dr. Dana Miricioiu: „Vrei să ai un ten superb primăvara aceasta? Îţi spun un secret!”

O piele deshidratată se ridează prematur, îmbătrâneşte înainte de vreme, de aceea, prevenţia acesteia este esenţială pentru a avea o piele sănătoasă! Deci, cum putem avea şi menţine o piele hidratată? Apa este răspunzătoare de acest lucru! Răspunsul poate părea simplu, însă pentru a păstra apa în interiorul pielii, avem nevoie de suportul care sa reţină molecula de apa! De “bureţelul” care să rămână îmbibat în permanenţă cu apă, astfel încât să avem o piele sănătoasa şi hidratată în permanenţă. Acest ‘bureţel” este constituit de acidul hialuronic pe care corpul nostru îl produce, din păcate, în cantitate din ce în ce mai mică, odată cu înaintarea în vârstă! Chiar şi după 20 de ani, puterea de fabricare a acestuia scade şi deci şi cantitatea lui în organism

Dr. Dana Miricioiu: „Vrei să ai un ten superb primăvara aceasta? Îţi spun un secret!”

Ce este mai eficient? Să aplicăm creme, să bem apă sau să injectăm acid hialuronic?

Oricât de mult încercăm să aplicăm creme hidratante, absorbţia acestora este limitată, ca şi efectul lor! Ele nu vor putea pătrunde niciodată în derm! Nu putem însă să lăsăm pielea fără un strat protector de cremă, dar nici alte pretenţii nu trebie să avem de la creme! Apoi, hidratarea organismului poate să fie ineficienta, oricât de multă cantitate de apă am bea! Daca nu exista “bureţelul” de acid hialuronic care să reţină apa în ţesuturi, apa se va elimina!

Cu cât pielea îmbătrâneşte, cu atât cantitatea de acid hialuronic devine din ce în ce mai insuficientă pentru a-i asigura acesteia prospeţimea şi aspectul întins, hidratat, neridat. De aceea, aportul extern de acid hialuronic este singurul care poate contribui la restabilirea balanţei hidrice a pielii. Calea injectabilă este singura care poate introduce în mod eficient acidul hialuronic direct în derm.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BLOGUL DANEI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter