Cum reușesc vedetele de la Hollywood să scape de riduri

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 11:57

Vedetele de la Hollywood arată mereu impecabil, fiind tinere și radiante la orice vârstă. Toată lumea presupune că apelează la operații estetice sau botox, însă secretul a fost dezvăluit de Ellen DeGeneres în emisiunea sa.

Sătulă de acuzații ale telespectatorilor că aruncă mii de dolari pe produse de înfrumusețare, prezentatoarea a împărtășit soluția simplă care te ajută să întinerești rapid cu 10-15 ani.

Citește și: Imaginea contează? Ce înseamnă frumusețea pentru vedete?

În show-ul ei, a mărturisit că a fost emoționat momentul când, după luni și luni de teste istovitoare și cercetări, echipa ei a dat peste un produs care șterge, cel puțin 10 ani de pe fețele femeilor în doar o lună. De fapt, este vorba de două ingrediente combinate: colagen și acid hialuronic.

Prima piesă din puzzle-ul anti-îmbătrânire despre care a vorbit EIIen este Colagenul. Colagen – 99,5% pur penetrează adânc în pielea deteriorată și stimulează producția de colagen – o proteină care face pielea să pară mai plină și mai fermă. Este foarte în vogă în cercurile de înfrumusețare, în mare parte datorită unui studiu din 2009 care a demonstrat că aplicarea de Colagen pe piele duce la reducerea cu 60% a liniilor fine și a ridurilor.

Tu stii ce sunt ridurile marioneta?

Citește și: Secretele de frumusețe ale Monicăi Bellucci. Ce face ca să arate tânără

Ea spune că al doilea element, combinat corespunzător cu Colagen-99,5% pur, îți face fața efectiv cu două decenii mai tânară în doar câteva săptămâni. Acidul hialuronic funcționează prin reținerea umidității. Poate reține până la de 1000 de ori greutatea sa în apă, ceea ce îl face o excelentă umplutură pentru piele. Acidul hialuronic îți ajută pielea să se repare și să se regenereze de la sine după ce a suferit din cauza deshidratării, a factorilor de mediu sau a iritațiilor.

Foarte multe vedete de la Hollywood au apelat la aceste două ingrediente și au scăpat, astfel de operațiile estetice dureroase.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter