(P) Alternativa injectării cu Acid Hialuronic

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 14:29

Suntem femei și vrem să arătăm cât mai bine. Vrem să scăpăm de riduri, să avem buze voluptoase și apetisante, dar și sâni fermi și, de ce nu, puțin mai mari. Dar să recunoaștem: de cele mai multe ori ne îngrozește gândul de a apela la intervenții chirurgicale! În ajutorul nostru vine acum noul tratament dermato-cosmetic Fillerina, fără durere și fără bătăi de cap.

 

(P) Alternativa injectării cu Acid Hialuronic

Fillerina umple ridurile și liniile fine, redefinește volumul pomeților și al buzelor și ajută la ridicarea trăsăturilor faciale. De asemenea, te ajută la mărirea cu un număr a sânilor! Fillerina este cea mai bună alternativă actuală la microinjectărilor cu acid hialuronic. Tratamentul dermato-cosmetic conține 6 tipuri de molecule de acid hialuronic – o componentă fundamentală a pielii, ce asigură o absorbție și o tolerabilitate excelentă – care ajută la reconstrucția și ridicarea țesuturilor cutanate profunde. Fillerina pentru reducerea ridurilor și mărirea volumului buzelor.*

Fillerina te ajută să umpli ridurile și îi redă tenului tău tinerețea și prospețimea. Pentru un efect spectaculos, e important să folosești atât gelul, cât și crema nutritivă, timp de 14 zile. Începand cu cea de a 15-a zi sunt folosite cremele de zi, de noapte, precum și crema de contur ochi și buze, până în ziua 30.

În urma tratamentului dermato-cosmetic, ridurile tale vor fi reduse cu o medie de 21% până la 54%. Fillerina mărește și volumul buzelor, efectele fiind vizibile începând cu trei ore de la prima aplicare!*

Cum funcționează Fillerina 

Timp de 14 zile, dimineața sau seara, se aplică 2 ml de gel cu efect de umplere pe riduri și pe zonele ce necesită volum, precum buze sau pomeți.
După aplicare se așteaptă 10 minute, după care, folosind palma sau degetele, tapotați restul produsului pentru a încheia aplicarea.  

Crema nutritivă se aplică dimineața sau seara pe față și pe gât, și se întinde pe toată suprafața pielli până se absoarbe. 

Fillerina pentru volumul și fermitatea sânilor

Tratamentul dermato-cosmetic Fillerina, cu 8 tipuri de molecule de acid hialuronic și 3 tipuri de molecule de Colagen, poate oferi volum și fermitate chiar și sânilor. 

Fillerina Volumul sânilor cu colagen 3D este specific pentru umplerea unui sân mic, puțin tonifiat sau lipsit de volum.

Pentru femeile cu sâni mari, care necesită redensificare și fermitate, sau pentru acelea care, din motive personale, au un sân mai puțin tonifiat sau lipsit de fermitate, noua formulă Fillerina Fermitatea Sânilor cu Colagen 3D oferă un tratament dermato-cosmetic intensiv, eficace, ce constă în gel și cremă.*

Cum se folosește Fillerina Fermitatea Sânilor cu Colagen 3D În primele 60 de zile se utilizează doar crema. Următoarele 60 de zile se împart: primele 15 zile gel plus cremă, iar următoarele 45 de zile doar cremă.

(P) Alternativa injectării cu Acid Hialuronic

Urmează alte 60 de zile de utilizare atât a gelului cât și a cremei.

Tratamentul dermato-cosmetic Fillerina este noninvaziv și te va ajuta să aduci la suprafață frumusețea ta interioară!
*Test in vivo FU.04.C.SL_2012 / 1842 Noiembrie 2012

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter