Dr. Dana Miricioiu: „Vrei un ten strălucitor de Sărbători? Hai să îţi spun un secret!”

De Dr. Dana Miricioiu, pe

Dragele mele, dragii mei pentru sarbători, pregătiţi-vă cea mai de preţ haină: un ten care să vibreze de prospeţime şi de sănătate!

Peeling cu laser pentru un ten perfect

Am intrat cu toţii în febra pregătirilor pentru sfârşitul de an. Trăim într-o viteză uluitoare, parcă nu ne mai ajunge timpul să terminăm tot ce ne propunem. Vine însă un moment când realizam că…am uitat de noi! De propria noastră înfăţişare. Ce facem? Este îndeajuns să ne punem costumul business sau rochia de cocktail? Să ne aplicăm machiajul care ascunde tenul nostru obosit şi încărcat?
Dr. Dana Miricioiu: „Vrei un ten strălucitor de Sărbători? Hai să îţi spun un secret!”

Apelăm în grabă la un scrub, la o cremă hidratantă şi acoperim totul cu fondul de ten. Apoi, seara, urmează depresia demachiatului! Care ne lasă să redescoperim tenul nostru lipsit de luminozitate, un ten trist!
Cine nu s-a întâlnit cu astfel de dezamăgiri! De aceea, pentru această perioadă, vă recomand un tratament laser care ajută piela voastră să-şi recapete prospeţimea şi să vibreze de sănătate!

O curăţare corectă a tenului este primul şi cel mai important pas pentru frumuseţea şi sănătatea pielii. Scruburile s-au dovedit a avea un efect nociv pe timp îndelungat (iritaţiile neuniforme şi repetate alterează în timp structura pielii), iar măştile faciale vă pot linişti că aţi făcut “ceva” pentru tenul vostru, însă insuficient, pentru că pe o piele incorect şi insuficient curăţată, niciun produs cosmetic nu are vreun efect!
Dr. Dana Miricioiu: „Vrei un ten strălucitor de Sărbători? Hai să îţi spun un secret!”

Peelingul laser superficial este cea mai eficientă şi sigură metodă de exfoliere corectă a pielii, care îndepărtează uniform straturile suferficiale, stimulând în acelaşi timp regenerarea din profunzime a pielii. Prin peelingul laser se îndepărtează stratul de celule care sufocă pielea, pregătind-o astfel pentru a „accepta” mai uşor produsele cosmetice, crescându-i permeabilitatea pentru ca produsele cosmetice să poată acţiona la nivelul dermului.
Citeşte continuarea pe blogul Danei! AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter