Relaxare la Spa în staţiunea Băile 1 Mai

De Madalina Racorean, pe Ultimul update Vineri, 22 octombrie 2021, 16:59

Ştim că Spa înseamnă dintotdeauna sănătate, relaxare şi nu în ultimul rând seninătate, lucruri de care avem nevoie pentru a funcţiona la parametri maximi.
“Salute Per Aqua” există încă din cele mai vechi timpuri, romanii fiind cei care au descoperit beneficiile curative ale apei. Azi vorbim despre tratamente ce tratează afecţiuni majore, dar şi despre tratamente anti-stres şi înfrumuseţare. Cu alte cuvinte Spa-ul este locul perfect unde vei îmbina relaxarea cu terapia, dar şi locul unde îţi poţi asigura din timp o stare optimă de sănătate.

Poposim în zona Băile Felix, mai precis în staţiunea Băile 1 mai, aflată la doar patru kilometri de Oradea. Vei găsi aici un adevărat univers de relaxare într-o zonă unde ştrandurile cu apă geo-termală sunt o adevărată oază de sănătatea, iar floarea de nufăr, originară din zonele Nilului e atracţia turiştilor iubitori de frumos.

O zonă  care se face remarcată datorită apelor minerale şi a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate. Afecţinule ce pot fi tratate cu succes în acest loc primitor sunt cele reumatismale, afecţiuni ale sistemului nervos central şi periferic  sau afecţiunile ginecologice. Unul dintre cele mai primitoare hoteluri din Băile 1 Mai este Aqua Hotel Thermal Spa & Relax, care dispune de un Spa ce va tine cu succes isonul oricărui doritor de relaxare prin tratamente cu diferite plante, băi turceşti sau duşuri emoţionale.

Cele mai interesante tratamente ale centrului Spa din Aqua Hotel Thermal SPA & Relax sunt cromoterapia, cu efecte puternice asupra psihicului uman, băile turceşti, băile de plante relaxante şi terapeutice, precum şi duşurile emoţionale , tropical aromate sau cu ceaţă roşie. Cu siguranţă nu te vei întreba la ce ar putea să ajute toate acestea, pentru că un lucru e sigur- vei scăpa de stress, dar şi de o circulaţie sanguină şi limfatică proastă, de toxinele din corp, de anxietate, de oboseala musculară sau de dureri articulare. Din “meniu” nu lipsesc masajul şi gimnastica, precum şi piscina interioară cu jacuzzi.

Citeşte despre tratamentele anti-aging prin conceptul Ana Aslan la  Aqua Hotel Thermal Spa & Relax din Băile 1 Mai pe www.ecotrend.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter