Cuticulele tatuate – cea mai nouă tendință în materie de manichiură

De Amelia Matei, pe
Știm deja că o manichiură perfectă înseamnă unghii sănătoase, cuticule tăiate și un lac de unghii de calitate. Însă, capriciile actuale modei au impus un nou trend, care cuprinde din ce în ce mai mult teren: tatuajele pentru cuticule.

Ce presupune? Cuticulele nu mai sunt îndepărtate, ci se șlefuiesc ușor, se împing către baza unghiei și se scot în evidență prin desene temporare. Funcţionează ca nişte abţibilduri care au nevoie de o cantitate mică de apă pentru a se lipi.

Aceste mici tatuaje sunt în mare vogă și arată bine atât lângă un lac de unghii incolor, cât și lângă o ojă colorată. Este simplu, inedit, iar efectul este spectaculos.

A post shared by PUDRA.RU (@pudra_ru) on

A post shared by Rad Nails (@radnails) on

A post shared by Rad Nails (@radnails) on

Dacă îți dorești o manichiură mai sofisticată, poți opta pentru un model de unghii care să vină în completarea tatuajului.

A post shared by Rad Nails (@radnails) on

Tatuajele pentru cutile sunt invenţia companiei Rad Nails, o firmă americană ce transportă în toată lumea, la preţul de 6 dolari, instrumentele necesare. Funcţionează ca nişte abţibilduri care au nevoie de o cantitate mică de apă pentru a se lipi.

Citește și – De ce nu trebuie să agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Citește și – Motivul pentru care trebuie să introduci degetele în apă cu gheaţă imediat după ce ţi-ai făcut manichiura

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter