Cum să-ți faci unghiile de Crăciun

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2015, 19:04
Pentru că unghiile joacă un rol esențial în aspectul oricărei femei, și pentru că știm că vrei să arăți impecabil de sărbători, azi ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva idei de manichiură pentru Crăciun. Iată ce îți propunem!

Unghii de Crăciun în culori tradiționale

Când ne gândim la culorile tradiționale de Crăciun, ne gândim la mult roșu, mult verde, auriu sau argintiu, dar și la alb. Manichiurile de mai jos, în astfel de nuanțe, ne-au cucerit de la prima vedere!

Această manichiură cu roșu și argintiu este foarte ușor de realizat, iar efectul este spectaculos! Partea și mai bună este că poți folosi și alte nuanțe de lac de unghii, dacă acestea două nu sunt pe placul tău. Nouă ne-ar plăcea să încercăm acest model de manichiură și în varianta verde închis – auriu.

Magia Crăciunului poate fi surprinsă și într-o manichiură în nuanțe de alb și auriu, similară cu cea de mai jos. Pentru a-ți realiza un astfel de model pe unghii vei avea nevoie de un lac transparent, o ojă sidefată sau cu sclipici și niște aplicații festive.

A photo posted by @ina__life on

Și pentru că sezonul acesta ne-am reîndrăgostit de verdele închis, am ales pentru tine și o manichiură în această nuanță. Ne place mult manichiura de mai jos pentru că este destul de elegantă, dar în același timp foarte cool și perfectă pentru sărbători. O poți încerca și în varianta de roșu sau auriu.

A photo posted by Laura (@welshcake73) on

Modele festive pentru unghii cu gel

Dacă ți-ai făcut deja programare la salonul de cosmetică, pentru o manichiură spectaculoasă de sărbători, iată câteva modele festive care să te inspire!

Dacă ai o manichiuristă talentată, îi poți sugera să-ți facă o manichiură ceva mai complicată, cum este cea de mai jos. Nouă ni s-a părut de-a dreptul minunat acest model și ne-ar plăcea să-l purtăm toată iarna pe unghii, dacă s-ar putea.

A photo posted by @secretjewelgarden on

Dacă ești chiar tu foarte pasionată de manichiură și ai acasă tot ce îți trebuie pentru niște unghii spectaculoase, poți încerca următorul model festiv. După cum vezi, nu e chiar atât de greu de obținut.

A video posted by Victoria Simpson (@vics_nails) on

Iar dacă preferi manichiurile opulente, îți poți ruga manichiurista să încerce un model similar cu cel de mai jos, atunci când mergi la ședința de dinaintea sărbătorilor.

A photo posted by 네일탐이나 (@nailtam2na) on

Modele de Crăciun pentru unghii naturale

Dacă nu te-a convins încă niciunul dintre modelele de unghii de Crăciun de mai sus, mai avem câteva propuneri. Pentru că omul de zăpadă este un simbol al iernii, și implicit al sărbătorilor, îți propunem un model inedit de manichiură, pe care îl poți realiza și singură, cu puțină atenție.

A photo posted by Nails By Jo (@nailsbyjox) on

Tot singură îți poți face și o manichiură spectaculoasă de Crăciun, cu ajutorul foliilor adezive pentru unghii. Le găsești ușor în magazinele specializate și poți obține cu ajutorul lor modele inedite de unghii, precum cele de mai jos. Este o manichiură ce poate fi purtată cu ușurință la orice ținută cu jeanși sau cu un pulover cu motive de Crăciun. 

Iar dacă vrei un model de unghii simplu, dar de efect, poți opta oricând pentru un lac de unghii roșu, strălucitor. O manichiură rapidă, clasică, dar mereu în tendințe!

Foto: 123rf, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter