Cum să te machiezi ca o profesionistă

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Grija pentru aspectul fizic, miile de tutoriale de machiaj postate în social media, explozia de branduri cosmetice și interesul fiecăreia dintre noi pentru produse de frumusețe și de îngrijire au crescut substanțial în ultimii ani.

Ce e de făcut? Cum deprinzi simplu arta machiajului sau cum înveți să te machiezi corect, pur și simplu, pentru un look obișnuit, de zi? Cursurile de auto-machiaj sunt o opțiune excelentă. Trebuie doar să fii atentă la câteva detalii.

Școala de machiaj și cursurile de machiaj trebuie să fie acreditate

Atât cursul de machiaj, cât și diploma pe care o obții la finalul absolvirii cursului respectiv trebuie să fie acreditate de Ministerul Educației și Muncii, pentru a fi sigură că te poți folosi de ele în cazul unei colaborări ca viitor make-up artist. La Diana Ionescu Make-Up School nu vei avea probleme cu acest detaliu, pentru că școala în sine și toate cursurile sale sunt acreditate. „DIMS (Diana Ionescu Make-up School) a luat naștere și a fost acreditată în august 2014, iar de atunci sunt foarte mândră să spun că avem peste șapte serii de absolvenți“, spune Diana Ionescu, make-up artist.

Din octombrie 2016 Diana Ionescu a lansat cel mai complet curs de machiaj – DIMS PRO, iar după absolvirea programei complete cursanții susțin examen pentru atestare profesională și se obține diploma recunoscută de Ministerul Educației și Muncii pentru Machiaj Special și Transformațional. „Pentru doritorii de auto-machiaj, la un nivel basic, există în continuare cursul SELF-MAKEUP intensiv și individual“, adaugă make-up artistul.

Cum să te machiezi ca o profesionistă

 

Cum alegi cursul?

E simplu. Gândește-te ce îți dorești cel mai mult – să înveți să te machiezi singură, să efectuezi machiaje clasice pe alte chipuri sau să deprinzi tehnicile machiajului special și transformațional? În plus, la Diana Ionescu Make-Up School ai la dispoziție module de cursuri care se desfășoară seara, după 18:00, astfel încât să îți fie simplu să nu ratezi nici o ședință de curs.

  • De exemplu, DIMS PRO costă 1600 Euro, include 120 de cursuri predate, pe parcursul a 30 de ședințe de 4 ore fiecare, de două ori pe săptămână între orele 18:00-22:00.
  • Dacă ești începătoare, ai nevoie de 60 de ore pentru a învăța tainele machiajului cu trainerul Trainer Irina Cajvaneanu și costă 900 de Euro.
  • Cursul de machiaj clasic durează 28 de ore și are prețul de 420 de euro.
  • La cursul de COLORS & PROPORTIONS înveți să faci un face chart, dar și coliometrie (150 euro/8 ore)
  • Cursul de make-up pentru avansați e susținut de trainerul Diana Ionescu, durează 60 de ore și costă 1200 Euro
  • 16 ore sunt ideale să participi la cursul de FASHION & BEAUTY MAKE-UP (320 Euro)
  • Machiajul special și transformațional include crearea unor personaje fantezie, a unui machiaj de tipul drag queen (wow!), dar și coliometrie (400 euro/20 ore)

Dacă îți dorești să te înscrii, intră pe http://www.dimakeupstudio.ro, dar grăbește-te, pentru că următoarea serie de cursuri ia startul în noiembrie.

Foto: Diana Ionescu Make-up School.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter