(P) Cum să te machezi singură în patru pași simpli

De Unica.ro, pe

Sunt zile în care nu ai timp decât de un pic de fond de ten și mascara. Sunt și zile în care ai vrea să arăți senzațional dar parcă niciodată nu-ți iese make-up-ul exact așa cum ți-l dorești. Suzana Vișan, make-up artist, te poate ajuta să te machiezi frumos și rapid, dar și elaborat, pentru zilele în care vrei să te simți specială.

  1. Pregătirea

Acest pas nu trebuie urmat de fiecare dată. Este important să-ți faci un colț în casă în care să ai multă lumină (preferabil naturală) și toate produsele la un loc. Să nu trebuiască să le cauți minute întregi prin toată casa. La fel de important este să ai loc să te poți privi de la o distanță mai mare de oglindă. Nu uita că nimeni nu va sta la câțiva centimetri de tine atunci când vă aflați într-o conversație.

  1. Primii pași: concealer, fond de ten și pudră

Ai grijă că lumina naturală îți va face tenul să strălucească. De aceea, concealer-ul îți va face fondul de ten să reziste mai mult, iar pudra va rezolva problema luciului. În plus, este esențial să alegi exact acele culori care ți se potrivesc. Pentru a-ți mări șansele de succces, cere-i specialistului din magazin să te ajute să-ți identifici produsele și nuanțele care te avantajează cu adevărat.

  1. Aplicarea fardului de pleoape

După ce te-ai asigurat că baza machiajului este realizată corect, poți începe să aplici fardul de pleoape. Ce trebuie să reții este că nuanțele închise accentuează adâncimea globului ocular, iar cele deschise o diminuează.

  1. Al treilea pas: lipstick-ul

Folosește un contur de buze (care poate fi identic cu rujul sau nu) ca să-ți definitivezi forma buzelor și, de asemenea, ca să împiedici întinderea inestetică a rujului. Pentru o acoperire de lungă durată, mai aplică peste ruj încă un strat subțire de contur.

suntalks767x1174px

Mai multe detalii și sfaturi despre cum să-ți realizezi make-up-ul poți afla de la make-up artistul Suzana Vișan sâmbătă, 18 martie, începând de la ora 12.00 la seminarul gratuit Sun Talks. Înscrierile se fac online, completând formularul de aici: http://www.sun-plaza.ro/sun-talks.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter