Cum să faci un parfum natural pentru păr. Reţeta Ioanei Ginghină

De Geo Berciu, pe

Recunoscută pentru atenţia deosebită pe care o acordă produselor naturale, Ioana Ginghină pare să aibă o soluţie pentru orice ţine de înfrumuseţare.

După ce încearcă mai întâi ea reţetele naturale pe care le prepară în casă, Ioana Ginghină le recomandată prietenelor ei virtuale. Într-o postare mai veche pe site-ul ei, actriţa a arătat cum să faci un parfum natural pentru păr.
Cum să faci un parfum natural pentru păr. Reţeta Ioanei Ginghină
Ceea ce nu lipseşte niciodată din dulapul ei de cosmetice sunt uleiurile esenţiale, pe care le combină în funcţie de destinaţie. „Nu ştiu câţi dintre voi folosiţi aceste uleiuri, însă mie nu îmi lipsesc din dulapul meu cu cosmetice. Le folosesc în diferite combinaţii în baie, în candela pentru aromaterapie şi chiar în loţiuni şi creme pentru corp. Într-un timp făcusem o pasiune pentru scoţtişoara. Aşa că o foloseam pe post de parfum pentru păr, iar pentru corp la fel făceam o combinaţie de 3 uleiuri”, a explicat Ioana Ginghina pe blogul ei.
Cum să faci un parfum natural pentru păr. Reţeta Ioanei Ginghină
Pentru a-ţi reuşi reţeta, trebuie să ţii cont şi de faptul că uleiurile esenţiale sunt foarte puternice şi trebuie folosite cu moderaţie. Astfel, pentru a obţine un parfum natural pentru păr ai nevoie 2-3 picături de ulei esenţial de santal, 2 picături de ulei esenţial de patchouli ţi o picătură de ulei esenţial de ylang-ylang sau 5 picături de ulei esenţial de scorţişoară şi 3 picături de ulei esenţial de portocală. Acestea se vor pune în ultima apă cu care vă clătiţi părul, iar acesta va avea păstra un miros deosebit de plăcut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter