Cum îţi faci singură un breton drept, acasă – Video

De Sandra S., pe

Vrei să îţi refaci bretonul vechi sau pur şi simplu vrei să-ţi schimbi look-ul cu un breton – pentru asta nu e nevoie să mergi până la coafor, ci ţi-l poţi face acasă, singură. Este mai simplu decât pare!
În primul rând, trebuie să îţi faci o cărare pe mijlocul capului. Bretonul nu ar trebui să înceapă de la mijlocul creştetului ci de la un sfert distanţă de frunte – sau chiar o treime, depinde cât de gros vrei să îţi iasă bretonul. De la punctul ales, trebuie să se formeze un triunghi, înspre frunte, iar laturile să se oprească acolo unde vrei să se oprească şi bretonul (ideal ar fi să acopere şi tâmplele, dar să nu meargă prea adânc).
Prinde restul părului la spate şi piaptănă bine şuviţa groasă pe care o vei tunde. Mai departe prinde şuviţa cu mâna şi răsuceşte-o o dată. După ce ai ales cât de scurt vrei să fie bretonul, începe să tai cu o foarfecă bine ascuţită – ca sfat, nu tăia părul scurt din prima, ci fă asta pas cu pas până ajungi la lungimea dorită.
După ce ai terminat, piaptănă bretonul din nou, răsuceşte-l sau întinde-l cu placa, aşa cum îl vei purta cel mai mult, şi retuşează.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter