Trend alert: Vedetele au ales tunsoarea primăverii 2018

De Unica.ro, pe
Primăvara aceasta, un lucru e sigur - dacă îți dorești o schimbare de look, e musai să-ți faci breton! Vedetele de la Hollywood au început deja să poarte acestă tunsoare încă de la sfârșitul anului trecut, tunsoare care va deveni în scurt timp tunsoarea primăverii 2018!

Dacă ți-e frică să încerci o schimbare atât de dramatică, pentru că nu știi încă dacă ți-ar sta bine sau nu cu breton, îți spunem un secret – există un breton pentru fiecare formă a feței, drept urmare nu se poate să NU îți stea bine cu breton, atâta timp cât alegi bretonul care ți se potrivește, în funcție de forma feței!

Vezi șiCum îţi dai seama dacă ţi-ar sta bine cu breton

Vezi șiCe breton ți se potrivește, în funcție de forma feței

Odată clarificat acest aspect, cel mai bine ar fi să te adresezi unui hairstylist pentru că tunsorile cu breton sunt destul de complicat de realizat. Dacă totuși te simți suficient de încrezătoare în tine însăți, și te-ai mai tuns singură până acum, poți încerca să-ți faci singură și bretonul. Pentru a-ți veni în ajutor, iată niște trucuri care te-ar putea ajuta.

Cum poartă vedetele tunsoarea primăverii 2018

Mai multe vedete internaționale au ales deja tunsori cu breton, încă de la sfârșitul anului trecut. Bretonul atrage mai mult atenția asupra feței, poate evidenția anumite trăsături, dar, în funcție de cât de lung este, și în funcție de tipul de breton pe care îl alegi, acesta poate și să ascundă mici defecte – ridurile de pe frunte, niște sprâncene prost pensate etc.

Iată ce tunsori cu breton au ales vedetele!

vedete cu breton

Foto sus – Kirsten Dunst, Jessica Biel, Vanessa Hudgens

vedete care si-au facut breton

Foto sus – Bella Hadid, Kylie Minogue, Sofia Vergara

Așadar, inspiră-te din alegerile vedetelor, vezi ce breton ți se potrivește cel mai bine în funcție de forma feței și nu mai sta pe gânduri! Primăvara e anotimpul perfect pentru o schimbare de look. E un nou început, un început pe care îl poți sărbători anul acesta… cu un breton!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter