Ce tip de breton NU se mai poartă în 2018

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 15 februarie 2018, 12:38
Dupa un an dominat de tunsori experimentale si complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturalețe. Coafuri simple și nuanțe mai discrete, dar nu plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur și tehnici de coafare care să pună în evidență mișcarea naturală a părului.

Citește și: Cum conferi volum unui păr fin

„Anul acesta este foarte în vogă bretonul. Întotdeauna vor fi mai multe stiluri în tendințe și propuneri pentru fiecare lungime de păr. Trăsătura caracteristică a tuturor coafurilor pentru anul 2018 este că părul este mult mai organic, cu mult mai multă mișcare, mai messy, mult mai purtabil“, dezvăluie  Bogdan Mirică,  stilist Londa Professional.

Ce tip de breton adoptăm în 2018?

Tunsorile iconice ale lui Jackie Kennedy sau Michelle Pfeiffer în „Scarface“ și-au făcut prezența mai întâi pe podiumuri în sezonul toamnă-iarnă 2017/2018. „Tendința generală a anului este una de naturalețe și lejeritate, dublată de un vibe sofisticat și cool. Tunsoarea până la umăr face părul să arate sănătos și îngrijit, dar este important ca bretonul să fie unul lejer și versatil“, recomandă stilistul Londa Professional.

Vom vedea multe variații ale bretonului în urmatorul an – fie că vorbim de cel filat, asimetric, dezordonat sau unul clasic, drept! 

Cum ai grijă de bretonul tău?

Bretonul este un statement instant și un nou mod a-ți exprima stilul. Bretonul se potrivește celor mai multe tipuri de față și texturi de păr, ceea ce îl face o alegere atât de populară pentru 2018! În primul rând, trebuie puțină îndemânare și cunoștințe în ceea ce privește modul în care îl usuci. Folosește o temperatură moderată la foehn și o perie plată sau rotundă.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter