Coafuri pentru păr lung 2019. Cele mai interesante tunsori și coafuri în tendințe pentru acest an

De Unica.ro, pe
Anul acesta se poartă părul lung, cât mai lung. Sigur că asta nu înseamnă neapărat că dacă ai părul scurt sau de lungime medie nu poți fi în tendințe, însă dacă ai un păr lung și frumos, e cazul să-l păstrezi așa și să nu renunți încă la lungimea lui. 

Dar hai să vedem exact care sunt tendințele în coafuri pentru păr lung 2019.

Se poartă buclele lejere, care dau impresia că abia te-ai întors de la plajă

Michael Kors

Buclele lejere pot sta la baza coafurilor de orice tip – le poți purta atât cu ținut casual, cât și în ținute mai elegante, deși aspectul lor ușor boem e ideal pentru zilele de week-end, când te relaxezi alături de prieteni, mergi prin oraș sau ieși la shopping. Sigur că poți purta un astfel de look și la birou, este cât se poate de cool!

Minimalismul devine un trend și în ceea ce privește hairstyling-ul

Akris Coafuri pentru păr lung 2019

Un păr lung, perfect drept, arată absolut minunat într-o coadă simplă, la baza capului. Și această coafură poate fi purtată în diverse situații, fiind o alegere cât se poate de versatilă – de la cumpărăturile din week-end, la birou sau la un eveniment important, n-ai cum să dai greș cu o astfel de alegere. Singurul lucru mai puțin plăcut va fi că – dacă nu ai părul perfect drept – va trebui să petreci câteva minute întinzându-l.

Coada înnodată, o coafură șic, cu aspect nonconformist

Ermanno Scervino

Coada înnodată se numără printre cele mai interesante coafuri în tendințe pentru acest an. Simplu de realizat, ea poate fi considerată o coafură mai degrabă de zi, decât de seară, însă dacă o accesorizezi corespunzător, o poți transforma oricând și într-o coafură de seară.

Cocul în vârful capului, un altfel de hairstyle pentru zilele lungi la birou

Fendi coc

Știm că nu-ți place să pierzi timpul dimineața și că încerci mereu să-ți coafezi părul cât mai repede cu putință. De aceea, trebuie să știi că stiliștii Fendi s-au gândit (poate!) și la acest aspect când au propus pentru acest an cocul în vârful capului. Ușor de purtat, și mai ales de realizat, coafura se potrivește perfect pentru părul lung, dar merge de minune și dacă ai părul mediu.

Trend alert: accesoriile naturale pentru păr

Oliver Theyskins

Mai ții minte vremurile în care ne făceam cocuri cu ajutorul creioanelor? Anul acesta, am putea face asta la fel de bine cu… niște ramuri. Stiliștii Oliver Theyskins au venit cu această propunere inedită care, cel puțin în sezonul de primăvară, arată destul de drăguț, trebuie să recunoaștem.

Coafuri pentru păr lung nuntă 2019

Indiferent că ești mireasă în 2019 sau că participi la o nuntă, îți propunem trei variante de coafuri pentru părul lung, toate foarte stylish. Prima ar fi părul perfect prins într-o parte, stilizat impecabil și strâns la spate într-un coc la baza capului. Un look minimalist, delicat, foarte feminin.

Max Mara

Cea de-a doua propunere ar fi o coafură de tip wet-look. Da, încă se mai poartă, dar cumva într-o notă mai masculină. Inspiră-te din propunerea Tory Burch pentru 2019.

coafuri par lung nunta 2019

Iar ultima propunere pe care o avem pentru tine este o coafură exclusiv pentru păr lung, care combină mai multe trenduri de anul acesta, mai exact bucle lejere și aspectul de wet-look. O coafură pe o parte, ideală pentru femeile nonconformiste, cărora le place să atragă atenția.

House of Holland coafuri

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter