4 coafuri în tendinţe

De Unica.ro, pe

Pentru că schimbările sunt binevenite, ce-ar fi să aduci ceva nou în look-ul tău şi să încerci una din cele mai trendy coafuri din acest sezon? Simple şi de efect, acestea satisfac toate gusturile şi se potrivesc oricărei vârste.

Cât mai natural

Indiferent că e aranjat în bucle lejere sau că e uşor tapat, look-ul natural, nepretenţios şi nestudiat e la mare căutare. Uşor de obţinut, acest stil e perfect pentru zi, dar se potriveşte la fel de bine şi seara, dacă e „asortat” cu un machiaj mai special, pentru că îţi va da un aer foarte sexy şi misterios.
Cum îl aranjezi. Dacă vrei să obţii bucle simple, largi şi desfăcute, umezeşte părul, aplică puţină spumă, apoi ia câte o şuviţă şi răsuceşte-o pe o perie rotundă, mare. Usucă părul şi desfă şuviţa, ţinând uscătorul vertical şi coborându-l uşor, cât mai aproape de perie. Onduleurile nu trebuie să fie perfecte şi nici identice unele cu altele, pentru că tocmai aspectul aparent răvăşit e farmecul acestei coafuri. Dacă nu ai timp de bucle, după baie, lasă-ţi părul să se usuce natural, aplică balsam fără clătire pentru un plus de protecţie şi tapează părul foarte puţin în creştet, ca să îi dai volum.

Frizuri accesorizate

4 coafuri în tendinţe
Bentiţe colorate, clame cu pietre, agrafe mari şi orice alt accesoriu pentru păr care îţi pune în valoare un coc simplu sau o frizură aparent banală sunt foarte apreciate în acest moment. Alege modelele mari, viu colorate sau dimpotrivă cu accente clasice, pentru că îţi vor scoate din anonimat coafura.
Cum îl aranjezi. Dacă îţi laşi părul desfăcut poţi să alegi o bentiţă sau o clamă cu care să îţi prinzi bretonul. Atunci când părul e prins în coc, îţi poţi pune pe una din părţi o agrafă mare, metalică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter