4 coafuri chic de zi

De Libertatea pentru femei, pe

Învață să îți aranjezi părul fără prea mare efort, dar cu rezultate din cele mai bune. Buclele lejere rămân în tendințe și sunt potrivite în orice moment al zilei, tunsorile scurte pot fi foarte tinerești dacă părul e aranjat cum trebuie, iar împletiturile sunt artificii cu care nu dai niciodată greș.

BOB STILIZAT

Pentru această coafură, întinde foarte bine părul, fie cu placa, fie cu o perie electrică rotativă. După aceea, netezește-l și aranjează cât mai bine firele rebele cu un serum de finisare pentru strălucire.

BUCLE SEDUCĂTOARE

Dacă ai părul lung, poți obține ușor o coafură naturală, dacă îți aranjezi părul în bucle lejere astfel: după baie, aplică spumă pentru păr ondulat și strânge vârfurile în palme. Ca să obții un aspect cât mai natural, usucă-ți părul cu difuzorul, de la rădăcină la vârfuri, ținând capul în jos. Ca să definești mai bine vârfurile, folosește un ondulator mare, apoi desfă buclele cu mâna, pentru a părea cât mai naturale. La final, aplică un spray cu rol de fixare și strălucire.
4 coafuri chic de zi

ÎMPLETITURI

Fie că alegi să îți împletești numai o șuviță subțire care se continuă într-un coc lejer, fie că îți împletești tot părul ori alegi celebra coadă de pește, purtată într-o parte… cu oricare dintre aceste coafuri vei fi în trend. Dacă ai părul suficient de lung, peste linia umerilor, încearcă o coadă spic, pe care să o începi din față. Piaptănă părul și aplică puțină spumă pentru volum. Începe să împletești din mijloc, dar, pe măsură ce cobori spre vârfuri, mergi cu împletitura într-o parte, stânga sau dreapta. Pentru că e destul de tinerească, coafura poate fi accesorizată cu o clamă supradimensionată.
4 coafuri chic de zi

ȘUVIȚE REBELE

Părul scurt nu are prea multe variante de a fi aranjat. Cu toate acestea, îți poți aranja șuvițele în așa fel încât să obții un aer proaspăt și tineresc. După baie, aplică spumă pentru volum și lasă părul să se usuce natural. Tapează câteva șuvițe din creștet, apoi aranjează vârfurile cu ceară modelatoare. Coafura va arăta și mai bine dacă părul este vopsit sau dacă ai șuvițe într-o culoare mai deschisă.
4 coafuri chic de zi
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter