Coafuri pentru Revelion 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 28 decembrie 2017, 15:21
Coafura este elementul-cheie care întregește look-ul de Revelion și trebuie să-i acordăm atenția cuvenită, indiferent de locația aleasă pentru a petrece seara dintre ani. Poate fi vorba de un restaurant sofisticat, de o cabană la munte sau de un Revelion pe pârtie, tot ceea ce trebuie să facem este să fim în ton cu atmosfera.

Pentru că vorbim de Revelion, înseamnă că vorbim de eleganță, însă ne putem permite și luxul de a face loc unui ușor iz extravagant, cu singura condiție să ne simțim bine în pielea noastră. Cu alte cuvinte, coafura pentru Revelion trebuie să ne caracterizeze. Iată, în continuare, 7 idei de coafuri pentru Revelionul 2018!

Coafuri pentru Revelion 2018: Bucle lejere

coafuri revelion 2018

A trecut vremea buclelor sofisticate și perfect ondulate, iar buclele lejere au câștigat din ce în ce mai mult teren, ajungând pe primul loc printre coafurile preferate pentru Revelionul 2018. În plus, buclele lejere au și un mare avantaj: sunt ușor de realizat și ușor de întreținut, nevând nevoie de prea multe retușuri pe parcursul petrecerii.

Coafuri pentru Revelion 2018: Împletitură laterală lejeră

Coafuri pentru Revelion 2018

Cuvântul lejer este din ce în ce mai întâlnit în hairstyling-ul zilelor noastre, iar noaptea de Revelion nu face excepție. Dacă ai părul lung și-ți permiți o coadă împletită, atunci alege să o împletești pe partea laterală a capului și apoi să o prinzi într-un coc lejer la ceafă. Pentru un efect mai puternic, ondulează-ți înainte părul.

Coafuri pentru Revelion 2018: Tunsoare bob și onduleuri îndrăznețe

Coafuri pentru Revelion 2018

Dacă ai părul tuns în bob lung și în seara de Revelion vrei să ieși în evidență sau pur și simplu vrei altceva de la coafura ta, atunci alege să ți-l ondulezi. Vei obține un look tineresc și fresh care va fi, cu siguranță, apreciat de toți invitații la petrecerea de Revelion.

Coafuri pentru Revelion 2018: Coc fashion

coafuri pentru revelion 2018 coc fashion extravagant

Dacă ești o fire extrovertită, ai curaj și nu te lași intimidată de coafurile extravagante, atunci îți propunem un coc fashion cu care să surprinzi în seara de Revelion. Se realizează foarte ușor și crează un efect deosebit. Trebuie doar prins părul într-o coadă de cal, cât mai aproape de frunte, și pieptănat în sens invers. Apoi, prinde-l în coc așa cum faci de obicei și…este gata coafura pentru Revelionul 2018.

Coafuri pentru Revelion 2018: Coc elegant și modern

Coafuri pentru Revelion 2018

Cocul va rămâne întotdeauna în preferințele doamnelor la capitolul coafuri elegante și, pe bună dreptate să fie așa, căci este o coafură clasică care reușește să îmbine utilul cu plăcutul: este ușor de obținut, ușor de întreținut pe parcursul serii și, în plus, oferă un aer romantic purtătoarei. Pentru a-ți actualiza cocul, desprinde câteva șuvițe și lasă-le libere.

Coafuri pentru Revelion 2018: Bucle dezordonate

Coafuri pentru Revelion 2018 Bucle dezordonate

Dacă faci Revelionul pe pârtie sau în mijlocul orașului, la concert, nu trebuie să-ți pui o căciulă și să-ți ascunzi părul sub aceasta, cu atât mai mult cu cât ai părul lung. Ok, căciula poți să o păstrezi, dar părul tot va trebui să-l coafezi. Noi îți propunem două variante: fie îl îndrepți și-l lași despletit pe spate, fie îl ondulezi lejer, dar cu volum, adică insiști mai mult pe părul de dedesubt și mai puțin pe șuvițele de la suprafață. De asemenea, ai grijă să-i dai un aspect dezordonat, însă nu și neîngrijit.

Coafuri pentru Revelion 2018: Coafură răvășită

Coafuri pentru Revelion 2018 coafura ravasita

Dacă ai părul scurt și nu ai timp să ajungi la coafor, îți propunem un hairstyling de excepție pentru petrecerea de Revelion 2018, pe care-l poți realiza chiar la tine acasă. Ai nevoie doar de spumă și fixativ, pe care trebuie să le aplici din plin și ăn același timp să te joci cu mâinile prin păr. Pentru un efect răvășit ține capul în jos în timp ce-ți aplici spuma pe păr.

Citește și – Modele de unghii pentru Revelion

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter