Cele mai frumoase coafuri şi machiaje purtate de către vedete la Gala Premiilor Oscar 2018

De Unica.ro, pe
Ca în fiecare an, Gala Premiilor Oscar 2018, desfăşurată la Dolby Theatre din Los Angeles, California, a fost prilejul perfect pentru ca vedetele să îmbrace ţinute spectaculoase şi să-şi etaleze cele mai frumoase coafuri şi machiaje.

Aşa cum era de aşteptat, majoritatea vedetelor au optat pentru look-uri clasice, cu detalii glam sau romantice, look-uri specifice evenimentelor de o asemenea amploare. Însă din toate celebrităţile prezente la Gala Premiilor Oscar 2018, câteva ne-au impresionat în mod special cu coafurile şi machiajele alese. Iată, aşadar, cine au fost vedetele care ne-au surprins plăcut, ne-au inspirat şi ne-au făcut să spunem încă o dată „Aşa DA!”.  Inspiră-te şi tu din look-urile lor!

Cele mai frumoase coafuri şi machiaje de la Oscar 2018

Jennifer Lawrance (27 ani) a optat pentru un look boem, influenţat de anii ’60, iar rezultatul a fost unul cât se poate de cool! Vedeta a purtat bucle, alături de un machiaj smokey ieşit din comun, o combinaţie între un smokey-eyes şi cat-eyes, de fapt, machiaj menit să îi evidenţieze privirea, dar şi să îi corecteze trăsăturile. Rujul pe care actriţa l-a ales, într-o nuanţă de cupru, s-a potrivit perfect ţinutei sale din paiete şi i-a completat frumos look-ul.

Jennifer Lawrence la Oscar 2018

Nicole Kidman (50 ani) a strălucit şi de această dată pe covorul roşu! Cu un look foarte natural, aşa cum ne-a obişnuit de-a lungul anilor, ea a reuşit să arate ca de fiecare dată… impecabil! Nicole a optat pentru o cărare pe mijloc şi şi-a purtat părul desfăcut, perfect drept. Machiajul său a fost unul minimalist – mascara şi ruj roşu, un machiaj pe cât de simplu, pe atât de elegant. Bineînţeles că tenul ei perfect, chiar şi la 50 de ani, a contat şi el în look-ul final, iar blush-ul într-o nuanţă delicată de roz a fost elementul a întregit acest look.

Nicole Kidman la Oscar 2018

Ca o adevărată femeie fantastică, Gal Gadot (32) a atras toate privirile când a păşit pe covorul roşu! Cu o coafură de influenţă retro, dar şi cu un machiaj elegant, simplu, dar realizat impecabil, ea ne-a adus aminte de glamour-ul caracteristic vechilor dive de la Hollywood.

Gal Gadot la Oscar 2018

Un machiaj ieşit puţin din tipare a purtat Lupita Nyong’o (35 ani). Frumoasa actriţă din Pantera Neagră a optat pentru un fard de pleoape într-o culoare intensă, electrică, un albastru închis care s-a potrivit de minune cu ţinuta ei aurie, dar mai ales cu nuanţa închisă a tenului său, astfel încât look-ul final a fost impecabil.

Lupita Nyong'o la Oscar 2018

La 53 de ani, Sandra Bullock continuă să fie una dintre cele mai atrăgătoare actriţe de la Hollywood şi, recunoaştep, una din preferatele noastre! La Gala Premiilor Oscar 2018, Sandy a optat pentru o coafură simplă, dar elegantă, pe care a combinat-o cu succes cu un machiaj sexy – un smokey eyes realizat impecabil – astfel încât rezultatul final a fost unul pur şi simplu perfect!

Blush-ul roz şi rujul într-o nuanţă nude au completat perfect look-uk ei, look din care merită să te inspiri, pentru că se potriveşte oricui, e relativ uşor de realizat şi poate fi purtat la o mulţime de ocazii!

Sandra Bullock la Oscar 2018

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter