Cele mai simple manichiuri de sărbători

De Claudia Grigore, pe
Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu o manichiură tematică. Alege manichiuri în culorile clasice (roșu, auriu, verde, argintiu) sau, dacă ai curaj încearcă nail art pentru începători. Noi avem câteva idei pe care le poți încerca la tine acasă.
  • Manichiura accent pe inelar

Încearcă o manichiură clasică în culoarea roșu-aprins și colorează unghia degetului inelar cu lac de unghii verde – pentru un impact mai mare folosește oja nisipoasă sau sclipicioasă. Poți îndrăzni să folosești un lac de unghii auriu și unul mov intens.

A photo posted by Lindsey (@mrsbaldybong) on

  • Manichiura fulgi de nea

Fulgii de nea sunt cei mai ușor de reprodus pe unghii. Ai nevoie de un lac de unghii alb și o pensulă foarte subțire. Tot ce trebuie să faci este să desenezi pe unghii rămurele concentrice care să semene cu un fulg de nea.

A photo posted by Lori_Nails (@lori_nails) on

  • Manchiura om de zăpadă

Pentru manichiura om de zăpadă ai nevoie de lac de unghii alb, albastru, negru și portocaliu. Pentru o precizie mai mare poți desena omul de zăpadă cu ajutorul unei pensule foarte subțiri. Ochii și gura omului de zăpadă se punctează (poți folosi un bold înfipt într-o gumă de șters). Nasul (morcovul) se desenează ori prin punctare (un punct mai mic unit cu unul mai mare) ori prin desenarea unui triunghi mic cu ajutorul pensulei.

Sursa foto 123rf

Citește și Trend alert: Manichiura picioare de rățușcă

Citește și   Manichiură – Se poartă noul „French“

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter