Oscar 2018. Ce cadouri inedite au primit actorii invitați la gală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 martie 2018, 13:29
Începând cu anul 2002 Premiile Oscar au dat naștere unei adevărate tradiții, pe cât de costisitoare, pe atât de amuzante. Este vorba de “The Everyone Wins Bags”, campania Toată lumea câștigă, cu alte cuvinte, pungile Oscar de cadouri, în valoare totală de 100.000 de dolari. 

Cel care a inițiat acest obicei este Lash Fary, acesta povestind că bugetul total al cadourilor de la Oscar din 2016 a fost cel mai mare de până acum, în valoare de 230.000 de dolari.

Actorii invitați la gala de decernare a Premiilor Oscar au parte în fiecare an de câte un cadou din partea organizatorilor și a sponsorilor. Punguțele Oscar conțin cadouri inedite, spectaculoase și cel puțin extravagante. Astfel, celebritățile sunt răsplătite cu vibratoare, lumânări parfumate, suplimente pentru slăbit, rețete culinare, bijuterii comestibile, dar și excursii, tratamente SPA și coliere cu diamante.

 

Cu ocazia Premiilor Oscar 2018, vedeta punguțelor cu cadouri a fost o excursie de 12 nopți în Tanzania pentru două persoane, iar cu acest cadou au fost răsfățați toți nominalizații la Premiile Oscar 2018. De asemenea, aceștia au primit și un voiaj în Hawaii, dar şi o vacanţă în Grecia. Pe locul 2 s-a aflat un pachet de răsfăț de 7 zile la un SPA de lux, iar pe podium a urcat și un kit de studiu al ADN-ului care include 75 de rapoarte genetice şi genealogice. Restul invitaților s-au bucurat de cosmetice de lux, de cursuri de fitness și de bijuterii prețioase, dar și de sticle de vin, dulciuri și… hrană pentru animale.

Citește și – Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018

Citește și – Câștigătorii Premiilor Oscar 2018. Lista completă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter