Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 martie 2018, 11:36
Gala de decernare a Premiilor Oscar 2018, ediția cu numărul 90, a avut loc aseară, 4 martie, la celebrul Dolby Theatre din Los Angeles. Iată care au fost cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018.

Marele câștigător al galei Premiilor Oscar 2018, cu 13 nominalizări, a fost “The Shape of Water”, cu 4 trofee câștigate, dintre care 3 premii Oscar fiind acordate pentru categoriile Cel mai bun regizor, Cea mai bună coloană sonoră şi Cea mai bună regie artistică.

Ele au purtat cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018

Așa cum era de așteptat, vedetele au strălucit pe covorul roșu și, asemenea unui adevărat show de modă, și-au etalat ținutele elegante si spectaculoase, demne, într-adevăr, de o seară de Oscar.  După un an turbulent la Hollywood, toată lumea așteapta să vadă defilarea rochiilor de seară de la gala de decernare a Premiilor Oscar 2018, de această dată, nemaifiind impus un #TimesUp Dress Code, asemenea ultimelor evenimente de amploare din sfera mondenă internațională. Ca urmare am putut admira un joc al culorilor. Iată care au fost cele mai frumoase și inspirate rochii de la Premiile Oscar 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter