Oscar 2018: Rita Moreno, apariție de senzație. A purtat aceeași rochie ca la Premiile Oscar din 1962

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 martie 2018, 13:05
Rita Moreno a fost una dintre cele mai reușite și stilate apariții de pe covorul roșu al galei de decernarea a Premiilor Oscar 2018. Actrița, în vârstă de 86 de ani, a îmbrăcat aceeași rochie pe care a purtat-o în urmă cu 56 de ani, la Premiile Oscar din anul 1962.

Rita Moreno a reușit să impresioneze din toate punctele de vedere cu ținuta aleasă pentru marea seară a Oscarurilor. În ciuda celor 56 de ani diferență între cele două evenimente, rochia de gală, cu câteva mici ajustări, s-a menținut intactă pe silueta zveltă a actriței, care, nici pe departe, nu-i trăda vârsta reală.

Rita Moreno a fost prima actrița hispanică care a câștigat trofeul Oscar pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar”, oferit pentru prestația din filmul West Side Story. Aseară, la Premiile Oscar 2018, Rita Moreno a urcat pe scenă pentru a prezenta un premiu, având astfel ocazia să-și etaleze rochia inedită.

Rita Moreno Oscar 2018

Marele câștigător al galei Premiilor Oscar 2018, cu 13 nominalizări, a fost “The Shape of Water”, cu 4 trofee câștigate, dintre care 3 premii Oscar fiind acordate pentru categoriile Cel mai bun regizor, Cea mai bună coloană sonoră (Alexandre Desplat) şi Cea mai bună regie artistică (Paul Denham Austerberry, Shane Vieau şi Jeffrey A. Melvin).

Citește și – Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2018

Citește și – Oscar 2018. Ce cadouri inedite au primit actorii invitați la gală

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter