Momente inedite la Gala Premiilor Oscar 2018

De Unica.ro, pe
Gala Premiilor Oscar 2018, desfășurată duminică seara la Dolby Theatre din Los Angeles, California, a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de oameni, de pe tot globul. Gazda emisiunii a fost, pentru a doua oară consecutiv, comediantul și prezentatorul TV Jimmy Kimmel (50 ani), care a mai prezentat Oscarurile și anul trecut.

Dacă nu ai apucat încă să vezi show-ul, iată 3 momente care vor intra cu siguranță în istoria Premiilor Oscar!

Monologul de deschidere al lui Kimmel s-a concentrat pe mișcările #MeToo şi Time’s Up

Toată lumea se aștepta ca Jimmy Kimmel să vorbească despre scandalul sexual în care producătorul Harvey Weinstein (65 ani) a fost actorul principal anul trecut, dar probabil că nimeni nu se aștepta ca prezentatorul să își înceapă monologul de deschidere cu acest subiect. Kimmel a amintit de Weinstein în primele 3 minute ale show-ului, concentrându-se apoi pe mișcările #MeToo și Time’s Up.

Aluziile sale, împletite cu umorul lui caracteristic, au mers până la punctul în care Kimmel a vorbit despre statueta Oscar, ca despre un bărbat în carne și oase, spunând despre acesta că “este bărbatul cel mai respectat şi iubit de la Hollywood. Îşi ţine mâinile la vedere, nu spune niciodată un cuvânt vulgar şi, cel mai important lucru, nu are penis”.

Finalul monologului lui Kimmel și premiul-surpriză pentru celebrități

La finalul monologului, Kimmel a mai făcut o glumă bună. Le-a spus celebrităților prezente în sală că persoana care va avea cel mai scurt discurs va primi un cadou – un jet ski. Momentul a venit ca o încurajare pentru artiști de a ieși mai repede de pe scenă, după ce primesc Oscarul, pentru că aproape în fiecare an programul oficial nu este respectat, iar Gala se prelungește cu minute bune, din cauza celor care au discursuri foarte lungi.

La final, Kimmel i-a oferit premiul designerului de costume Mark Bridges, din Phantom Thread.

Mai multe vedete au mers la un cinematograf din apropiere pentru a-i surprinde pe spectatori

Pentru că până la urmă spectatorii sunt cei care îi ajută pe actori să ia Oscarurile, Kimmel a provocat celebritățile din sală să meargă la un cinematograf din apropiere și să-i surprindă pe spectatori cu dulciuri și cu sandvișuri.

Lupita Nyong’o, Gal Gadot, Margot Robbie și regizorul Guillermo del Toro au fost doar câteva dintre celebritățile care au acceptat inedita propunere.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter