Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la Globurile de Aur 2016

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 11 ianuarie 2016, 19:09
Cea de-a 73-a gală a celebrelor Premii Globurile de Aur s-a desfășurat duminică seară la Los Angeles. Așa cum era de așteptat, vedetele au defilat pe covorul roșu cu ținute spectaculoase, coafuri bine alese și machiaje impecabile. Uite care au fost look-urile noastre preferate!

Top 5 coafuri și machiaje de la Globurile de Aur 2016

Alicia Vikander

Suedeza de 27 de ani din pelicula “The Danish Girl” a strălucit pe covorul roșu și s-a remarcat prin bun gust și eleganță. Cu toate că a ales un machiaj simplu și o coafură ușor de realizat de către oricine – o împletitură – Alicia a atras toate privirile. Ne-a plăcut la nebunie zâmbetul ei, accentuat de un ruj vișiniu mat!

Alicia Vikander

Amber Heard

Cu un bob fals și un ruj roșu-sângeriu, Amber a fost extrem de sexy pe covorul roșu. Chiar dacă ținuta aleasă de ea nu ne-a impresionat, look-ul pentru care a optat a fost impecabil! În plus, ochii ei verzi au fost foarte bine puși în evidență de fardul auriu, așa că nu-i de mirare că a ajuns și pe lista noastră scurtă cu look-uri reușite.

amber heard

Sophia Bush

O iubim pe Sophia pentru că, dincolo de faptul că e extrem de frumoasă, e o femeie cu atitudine! Pentru această ediție a Globurilor de Aur ea a ales o coafură de inspirație wet-look, impecabilă, și un machiaj sexy, care i-a accentuat frumusețea naturală.

Sophia Bush

Jennifer Lopez

Ca de fiecare dată, J.Lo. a atras toate privirile pe covorul roșu. Genele lungi, fardul auriu și rujul grena i-au pus în evidență chipul care refuză parcă să îmbătrânească.

jennifer lopez

Jaimie Alexander

Frumoasa din “Blindspot” a arătat impecabil pe covorul roșu. Ea a optat pentru un machiaj de tip smokey-eyes și un ruj într-o nuanță neutră. În materie de coafură, Jaimie a purtat un coc simplu, cu mult volum, care ne-a plăcut la nebunie.

Jaimie Alexander

Citește și – Dezastre vestimentare la Globurile de Aur

Citește și – Cel mai bine îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter