Cele mai cool culori de unghii in perioada aceasta

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
E o plăcere să te joci cu nuanțele lacurilor de unghii, mai ales cât afară e încă vară și tu te simți... atât de inspirată!

Designerii marilor case de modă au propus pentru sezonul estival 2016 unghii tăiate scurt, în formă pătrată, manichiuri îngrijite (adio, stilul boho-grunge!), picturi grafice pe unghii și culori reci sau nuanțe metalice. Iată cele mai interesante opțiuni:

Gri metalic

Pe catwalkurile unor designeri precum Vivienne Westwood, Jeremy Scott, Charlotte Olympia, Creatures of the Wind au defilat modele purtând unghiile pictate în nuanțe cu aspect metalic. Gri lucios, bleu ca de cristal, auriu intens și roz cu irizări sidefate sunt doar câteva dintre opțiunile pe care merită să le încerci. Ne place!

Negru

Negru rămâne în trend orice ar fi și nu ne plângem de asta. Așa cum am sesizat în cadrul prezentărilor pentru acest sezon ale unor case de modă internaționale ca Daks, Jill Stuart, DKNY, Angelo Marani, negrul întins „cuminte“ pe unghii este un must. În plus, „pică“ grozav cu orice ținută – de seară sau de zi, de festival sau de concert simfonic. Votat!

Roșu bordeaux

Ne inspirăm din manichiurile propuse de designerii Tanya Taylor, Ryan Lo, Erdem! Vișină putredă, roșu intens, grena stins – ai înțeles deja! Ai la dispoziție numeroase tonuri și subtonuri de roșu și maroniu pe care le poți aplica pe unghiile tăiate scurt sau, pentru un look mai dramatic, pe unghii în formă de migdală.

Modele grafice

Linii trasate aparent neatent, dungi care împart unghia în două, litere desenate copilăresc pe suprafața unghiei – toate aceste trenduri au fost propuse de specialiștii în frumusețe care au creat look-urile de podium pentru designeri ca Francesca Liberatore, Kenzo, Ujoh, Manish Arora etc. Îți poți cumpăra acasă un kit pentru desene simple pe unghie sau te poți duce la salon și să-i propui manichiuristei tale să deveniți creative la următoarea programare…

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter