Cele 5 pensule indispensabile pentru un machiaj rapid și natural

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 11:51
Când vine vorba de un machiaj natural și de efect, pensulele și aplicatoarele pot face diferența. Cu ajutorul acestor instrumente, baza de machiaj și fondul de ten se distribuie uniform, tușul se aplică mai ușor și mai precis, iar o conturare naturală a chipului devine posibilă. Mai mult decât atât, Intensitatea culorilor poate, și ea, fi controlată şi gradată, în vreme ce retușurile devin posibile. 

Pentru că am înțeles că nu poți face toate aceste lucruri cu pensulele și aplicatoarele care vin cu seturile de machiaj, ți-am pregătit o listă cu 5 pensule de care nu te poți lipsi. Înainte să-ți povestim despre ele și avantajele lor, poți să-ți faci o idee despre cum arată ele în această pagină dedicată pensulelor pentru machiaj.

  1. Beauty Blender pentru uniformizare

Deși nu este efectiv o pensulă, beauty blender-ul a devenit indispensabil din motive foarte practice. Umezindu-l înainte de utilizare, vei scuti folosirea în exces a fondului de ten și vei reuși să obții aspectul uniform natural la care aspiri de multă vreme. Burețelul te va ajuta în aplicarea fondului de ten, a serumurilor de îngrijire pentru ochi sau a altor produse destinate hidratării. Un lucru pe care poate nu-l bănuiai: te ajută să cureți excesele de machiaj și să remediezi acolo unde ai exagerat.

  1. Pensula pentru aplicarea tușului

Sunt zile când ai vrea să faci o schimbare sau să îndrăznești mai mult. Zile când un machiaj de căprioară sau unul de felină vor fi elementele care te vor scoate din anonimat. Pensula pentru aplicarea tușului este cea mai bună prietenă în astfel de momente. Când alegi un model, asigură-te că este de precizia unei carioci și că forma te ajută să trasezi linia dintr-o singură mișcare. Folosește pensule de machiaj de calitate, care vor face diferența pentru orice machiaj.

  1. Pensula pentru pleoape

Ai strâns multe farduri colorate în trusa ta de make-up. Pe unele le-ai primit, pe altele ți le-ai făcut cadou singură. Încă nu te aventurezi să le folosești în combinații. Îți lipsește curajul? Nu. De fapt, ai nevoie de o pensulă bună cu care să omogenizezi, să amesteci nuanțe și să aplici farduri fără chinuri.

  1. Pensula pentru conturarea feței

Delicată, cu o formă special în unghi, această pensulă este ideală pentru aplicarea discretă a fardului de obraz și pentru conturarea pomeților. Perii ei catifelați își păstrează forma și fermitatea după fiecare curățare.

  1. Pensula Kabuki pentru uniformizare și retușuri

Odată ce vei începe să folosești pensula Kabuki, nu vei mai putea renunța la ea. Această pensulă densă și cu peri catifelați va fi o mângâiere divină pentru fața ta. Este de departea cea mai multitasking dintre pensule: cu ea vei uniformiza pudra, bronzurile, vei putea face diverse blenduri și vei putea retușa liniile mai aspre ale machiajului.

În esență, fiecare pensulă are mai multe roluri și aici este partea isteață: nu ai nevoie de zeci de pensule, ci ai nevoie de cele mai bune 5 pensule pentru machiaj. Tu câte pensule folosești pentru machiajul tău zilnic?

Naturalețea nu se demodează niciodată. Vezi totul despre machiajul natural, un machiaj simplu pentru frumusețea ta

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter