Confesiune: ce simte un bărbat în timpul orgasmului

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:01

Ştii ce simte un bărbat, fizic vorbind, în timpul orgasmului? Află că senzaţiile trăite de bărbaţii au mare legătură cu ejacularea, aşa că diferă mult de trăirile noastre.
Dacă femeile simt valuri orgasmice, bărbaţii experimentează o erupţie de plăcere ce durează în multe cazuri nu mai mult de cinci secunde, după care apare o senzaţie de moleşeală totală.

Mulţi bărbaţi le invidiază pe iubitele lor pentru manifestările pasionale din timpul orgasmului şi admit că există posibilitatea ca plăcerea să fie mai intensă în tabăra sexului frumos.

Cum simte un bărbat excitarea până în faza de platou şi, mai apoi, orgasmul? Un reprezentant al sexului opus a dezvăluit, cu detalii extrem de picante, ce simte în plan fizic şi mental…

Senzaţiile de excitare îi cuprind atât zona intimă, cât şi coapsele şi abdomenul inferior.

Toată zona se contractă. Apare instinctul de a împinge şi de a se retrage. La nivelul penisului, în faza de excitare, simte o senzaţie de furnicătură sau mâncărime plăcută în interior, care îi face penisul să zvâcnească din ce în ce mai des, până când percepe senzaţia ca fiind neîntreruptă.

De aceea majoritatea bărbaţilor preferă o stimulare rapidă şi fermă, care să-i aducă la orgasm, atât în timpul sexului, cât şi atunci când se masturbează. De vină sunt furnicăturile pe care le simte la nivelul penisului.

Senzaţia că va avea orgasm începe de la nivelul testiculelor.

La început simte o senzaţie de „umplere”, care îi provoacă spasme la nivelul penisului. Senzaţia poate fi copleşitoare, iar orgasmul se poate petrece foarte repede. Mulţi bărbaţi încearcă în această fază să se abţină, luptând cu instinctul de a penetra în forţă în timpul sexului. Senzaţia la nivelul testiculelor sale începe să se asemene cu o apă care e gata să năvălească peste un dig. Îşi simte testiculele din ce în ce mai calde şi dure, iar modul în care apasă ele la baza penisului îi provoacă senzaţia că este aproape de orgasm.

În tot acest timp vârful penisului său devine tot mai sensibil şi plăcut la atingere. Începe să simtă lichidul seminal cum urcă şi trăieşte senzaţia că penisul său se umple şi este gata să erupă.

În aceste momente el va trăi senzaţia „viziunii din tunel”, ca şi cum intră în transă. Nu mai contează absolut nimic, în afara plăcerii din momentul respectiv. Orgasmul se declanşează, iar furnicăturile intense se transformă în plăcere sublimă. La final, apare o senzaţie de extenuare totală şi tot corpul i se relaxează subit.

La nivel mental există două punţi. Orice bărbat are un punct de maximă erecţie, în care se simte total în control şi plin de forţă. După ce apare senzaţia de umplere la nivelul penisului, însoţită de starea de transă, bărbatul pierde cu totul controlul şi este posedat de experienţă. Aceasta este faza de platou în care orgasmul său devine o certitudine, iar el nu mai este stăpân pe ceea ce face.

Imediat după orgasm dispare orice tensiune sexuală, moment în care revine la starea raţională, în care ajunge înţeleagă contextul în care a avut loc partida de sex.

Dă click şi află cum se manifestă bărbaţii în timpul orgasmului în funcţie de zodie!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter