Ce ojă ţi se potriveşte în funcţie de culoarea pielii

De Diana Zagrean, pe
În 2015, nuanţele de ojă la modă trebuie asortate la tipul de ten şi la culoarea naturală a pielii tale în general. Vezi ce ojă ţi se potriveşte în funcţie de culoarea pielii.

Cum ştii ce fel de subton ai?

Stai undeva în lumină naturală, lângă o fereastră sau afară şi priveşte interiorul încheieturii mâinii. Dacă ai nuanţe de roz, albastru sau roşu, te încadrezi la categoria de subtonuri reci.

Dacă încheietura ta are nuanţe de bej, auriu sau măsliniu, atunci subtonul tău este cald.

Nuanţele de ojă care ţi se potrivesc cel mai bine depind mai mult de subton decât de tipul de ten, ceea ce explică de ce anumite nuanţe de lac de unghii albastru merg foarte bine pe persoane creole, sau de ce oja portocalie poate arăta strident pe persoane cu pielea foarte albă.

Dacă ai pielea foarte albă cu subton rece

Cu alte cuvinte, semeni mai mult cu Selena Gomez sau Alexis Bledel şi ţi se potrivesc nuanţele de ojă cu tente argintii.

Indiferent dacă alegi un roz rece sau un verde metalizat sau mat, dar foarte închis, lacul tău de unghii va părea aplicat la un salon scump dacă respecţi regula subtonurilor.

Dacă ai pielea neutră cu subtonuri reci

Înseamnă că semeni la piele cu Jennifer Lopez şi Demi Lovato şi lacurile de unghii cu tente argintii sau foarte reci ţi se potrivesc cel mai bine.

Alege gri-uri mate sau metalice, rozuri frost şi evită portocaliul, ca să ai unghii perfecte în 2015.

Dacă ai pielea bronzată cu subtonuri calde

Înseamnă că ai un aspect exotic şi semeni cu Eva Mendes sau Adrienne Bailon.

În acest caz, cea mai potrivită culoare de ojă pentru tine este una de un negru cald, marouri şi orice cu tente de auriu, inclusiv lacuri de unghii kaki calde sau măslinii mate.

Dacă ai pielea foarte închisă cu subtonuri calde

Înseamnă că semeni cu Zoe Saldana sau Arlenis Sosa şi trebuie să încerci un lac de unghii cu nuanţe de bej mat, roz fuchsia sau orice roz neon şi poţi încerca nuanţe calde de negru mat.

Sursa foto colaj ojă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter