Ce modele de unghii și machiaje se poartă pentru Crăciun sau Revelion

De Mihaela Uretu, pe

Modele de unghii și machiaje pentru Crăciun sau de Revelion. Aspectul fizic joacă un rol important în viața oricărei femei. Dacă vrei să arăți impecabil de sărbători, iată câteva idei de manichiură și machiaj pentru Crăciun și Revelion!

Atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă femeile vor să fie speciale din cap până în picioare, motiv pentru care manichiura și machiajul sunt făcute ca la carte. Manichiura și machiajul sunt cele care contribuie la ținuta perfectă și sunt foarte importante pentru doamne și domnișoare atunci când vine vorba de seara de Crăciun și Revelion.

Modele de unghii și machiaje pentru Crăciun și Revelion

A sosit sezonul sărbătorilor. Crăciunul și Anul Nou se apropie cu pași repezi.  Unghiile cu tematică de Crăciun au revenit din nou în tendințe. Există foarte multe modele de unghii de Crăciun din care să alegi.

Poți opta pentru unghii lungi sau unghii scurte, cu sclipici sau în culori simple. Iar atunci când vine vorba de forma unghiei, specialiștii ne sfătuiesc să alegem forma care este cea mai practică și care ne avantajeză cel mai mult. Poți opta pentru roșu, mult verde, auriu, argintiu și alb.

Dacă îți dorești să simți spiritul festiv la maxim, poți opta pentru o ojă de culoare roșie sau verde cu puțin sclipici. Forma și mărimea unghiilor ar trebui alese în funcție de preferințe. Iar dacă vrei ca unghiile să dureze mai mult poți opta pentru o ojă semipermanentă. După ce ai curățat unghiile și cuticulele, aplică baza, după care poți aplica oja în două straturi pentru a te asigura că acoperă foarte bine. La final aplicați un finish.

Dacă doriți să aveți în perioada sărbătorilor o manichiură cu modele tematice aveți nevoie de o pensulă specială pe care o puteti comanda de pe Internet. Pentru început, aplicați o bază de ojă semipermanentă, apoi încercați să faceți o bulină de mărime normală care se va transforma într-un glob perfect rotund. După ce terminați de făcut forma globului din rubber base (baza pentru oja semipermanentă) nu este nevoie să uscați la lampă, ci turnați imediat lipici peste, ia aplicați din nou rubber base.

Nuanțele de nude, la căutare și anul acesta de Crăciun și Revelion

Nuanțele de nude sunt în continuare la mare căutare. Pe lângă culorile specifice Crăciunului, și nuanțele nude sunt la mare căutare atunci când ești adepta unui stil mai natural.

Ce machiaje se poartă de Crăciun și de Revelion

Atunci când vorbim despre machiaj, specialiștii ne propun să fim foarte atente la locație și să ne adaptăm machiajul în funcție de ținuta pe care o vom purta. În ceea ce privește Crăciunul, aceștia ne sfătuiesc să adoptăm un stil cât mai natural și să ținem cont mai ales de trăsăturile feței. Iar de Revelion, sfatul este să îndrăznim. Se poartă în continuare stilul glamorous. Specialiștii propun pentru aceste sărbători să optăm pentru un machiaj cu sclipici sau sidef, iar buzele să le facem în diferite nuanțe de roșu, ori nude.

Eyeliner-ul în nuanțe electrice, buzele ca și pictate și sclipici cât cuprinde, mai ales în jurul ochilor, sunt alte variante propuse de către make-up artiștilor.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe modele!

Sursa Foto: Pinterest/Byrdie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter