Ce manichiuri se poartă în 2016

De Andreea Catrina, pe
Pentru că știm că ești curioasă să vezi ce se poartă anul acesta în materie de manichiuri, am aruncat o privire pe prezentările sezonului de primăvară-vară 2016, să vedem ce manichiuri au purtat modelele de pe podium.

Iată câteva trenduri pe care noi le-am identificat deja și din care tu te poți inspira în perioada următoare!

Manichiurile pastelate

Era oarecum de așteptat ca la începutul sezonului cald să revină clasicul trend al pastelurilor, dar asta nu înseamnă că nu poți purta unghiile pastelate și în alte perioade ale anului.

manichiura tibi

Alege-ți nuanțele pastelate preferate și bucură-te de o manichiură colorată, care îți va înveseli cu siguranță întreaga zi!

Combinațiile de nuanțe

Dacă îți plac pastelurile, dar iubești și culorile intense, electrice, atunci poți opta pentru un mix de nuanțe pe unghii. Am văzut o astfel de manichiură la modelele Fyodor Golan și ne-a plăcut la nebunie!

manichiura fyodor golan

Manichiurile în nuanțe nude

De nelipsit din trendurile oricărui sezon, manichiurile în nuanțe nude au avantajul că pot fi purtate ușor atât ziua, cât și seara, indiferent de eveniment, și se potrivesc tuturor tipurilor de ținute.

manichiura dsquared2

manichiura gucci

Manichiurile în culori tari

Jeremy Scott a prezentat – pentru sezonul de primăvară-vară 2016 – o colecție de inspirație retro, în culori intense. Tocmai de aceea, era oarecum de așteptat ca și manichiurile modelelor să fie în aceeași notă. Ne-au plăcut nuanțele intense – portocaliu, albastru-electric – și cu siguranță că vom purta și noi astfel de culori pe unghii în 2016!

manichiura jeremy scott

Manichiurile clasice, reinterpretate

La Mugler am văzut o reinterpretare a manichiurii half moon, care ne-a atras atenția și pe care probabil că o vom încerca și noi!

manichiura mugler

Citește și – 5 greșeli pe care le faci când îți aplici oja

Citește și – Cum să-ți faci singură ojă mată acasă

Citește și – Cum se face o manichiură half moon

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter