Cate Blanchett a fost numită ambasador global al frumuseții pentru Armani

De Oana Savin, pe
Actrița australiană Cate Blanchett a fost numită ambasador global al gamelor de produse de înfrumusețare ale companiei Armani.

Blanchett, în vârstă de 49 de ani, va apărea în campaniile de promovare pentru parfumuri, produse de îngrijire a pielii și de machiaj ale Armani, relatează Vogue.

Actrița promovează, încă din anul 2013, parfumurile Si, dar de acum va apărea şi în campaniile pentru produse cosmetice şi de machiaj, compania dorind să se adreseze unor grupe de vârstă diverse.

Citește și: Cate Blanchett a fost hărțuită sexual de un producător celebru

Giorgio Armani a declarat că Blachett reprezintă idealul femeii Armani.

Luminoasă, şi sofisticată, eleganţa sa naturală şi frumuseţea unică sunt izbitoare. Sunt fericit să aprofundăm lunga noastră relaţie”, a declarat Armani.

Cate Blanchett, care, anul acesta, a fost preşedintele juriului Palme d’Or la Festivalul de la Cannes (8 – 19 mai), a fost de două ori premiată cu Oscar, pentru rolurile din filmele „Aviatorul/ The Aviator” şi „Blue Jasmine”, de Woody Allen.

Citește și: Stil de vedetă: Cate Blanchett, simplitate sofisticată

Actrița a mai fost recompensată cu numeroase alte distincţii internaţionale, printre care două premii din partea Screen Actors Guild, două Globuri de Aur şi două BAFTA, precum şi trofeul pentru interpretare la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter