Beneficiile cremei antirid bio

De Madalina Racorean, pe

Cremele antirid bio au un atuu… Nu conţin ingrediente chimice, nici parabeni cu efect negativ asupra tenului.
Poate e de ajuns că suntem atacaţi zilnic de agenţi externi, extrem de dăunători ca poluarea, radiaţiile UV sau alte substanţe chimice din săpunuri sau detergent. Nu mai avem nevoie de o cremă plină de parabeni care ne încarcă tenul. Toate acestea duc la îmbătrânirea prematură a pielii, aşadar, e mai bine să ne răsfăţăm cu produse 100% naturale.

Ceramide vegetale şi uleiuri esenţiale pure, presate la rece

Am descoperit numeroase linii de creme bio anti-îmbătrânire, iar cele mai bune sunt produsele care conţin ceramide vegetale, uleiuri esenţiale pure, presate la rece, unt de shea sau de cacao şi nu în ultimul rând apă de izvor. Esenţiale în compoziţia acestor creme sunt şi vitaminele. Tocmai de aceea sunt improspătate cu ceramide vegetale şi vitaminele A, E, F, cele mai bune ingrediente pentru ca pielea să se apere de agresiunea mediului înconjurător.

Rolul atribuit ceramidelor este de are genera pielea. Tocmai de aceea din cremele bio nu lipseşte acest ingredient-minune. Este o substanţă ce poate intra la baza foliculor din ppiele pentru a regla nivelul de sănătate şi fermitate a tenului. Pentru un tratament complet de reîntinerire este necesar să folosiţi crema antirid organică pentru zi, pentru noapte, dar şi o cremă contur – ochi ce poate fi eficientă împotriva ridurilor fine. Tenul va fi mult mai energic, mult mai luminos şi hrănit în profunzime.

Vedetele dintr-o cremă 100% bio cu efecte vizibile în mai puţin de o săptămână sunt untul de shea, uleiul de avocado, uleiul de primula, cel din germeni de grâu, glicerina, aloe vera, uleiul esenţial de lavandă, emuslifianţi, apă de izvor, conservant agreat Ecocert pentru produse naturale.

Despre crema antirid cu ulei de primula, germeni de grâu şi unt de shea pe www.ecotrend.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter