Cum să te aranjezi dacă ai părul semi-scurt

De Diana Sorescu, pe

Fie ai fost tunsă pixie iar acum îţi creşte părul, fie că ai adoptat tunsoarea semi-scurtă pentru că ştii că-i în tendinţe, iată 4 propuneri de a-ţi aranja podoaba capilară!
Chiar dacă, la prima vedere, ai zice că această tunsoare te condiţionează şi nu prea ai cum să te coafezi, să ştii că nu-i aşa!

Nu e musai să adopţi acelaşi stil zi de zi, aşa că te poţi lăsa inspirată de vedetele care adoră părul semi-scurt.

Carey Mulligan are o tunsoare adorabilă. Un blond platinat îndulcit cu şuviţe culoarea mierii, pe care îl poartă uşor franjurat la vârfuri. Bretonul lung, ce pleacă din calotă, este aranjat pe o parte. Poţi să realizezi acest look doar cu o perie rotativă şi o cremă de styling pe care să o aplici pe vârfuri.

Dannii Minogue poartă un bob foarte scurt, cu breton. Dacă şi lungimea părului tău este asemănătoare, alege să îţi întinzi şuviţele cu placă. Puţin gel anti electrizare la final şi eşti gata!

Audrey Tautou şi Charlize Theron îţi propun buclele! Poţi să adopţi o cărare pe o parte şi un look uşor retro precum Audrey sau poţi să îţi aranjezi cărarea pe mijloc iar ondulele să fie ample şi lejere precum cele purtate de Charlize.

Un alt pont: atunci când ai părul semi-scurt, vei arăta drăgălaş, dar sexy, dacă îl porţi dat după urechi! Dacă nu ai cercei efectul va fi extrem de stilat!

Cum să te aranjezi dacă ai părul semi-scurt

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter