A început Unica Beauty Celebration 2021! Votează produsele tale preferate de beauty și poți câștiga un goodiebag cu produse cosmetice

De Unica.ro, pe

Am dat startul Unica Beauty Celebration 2021! Votează produsele tale preferate de beauty și ajută-ne să descoperim care sunt hit-urile acestui an!

Timp de două săptămâni, între 1 și 14 noiembrie, platforma beauty-celebration.unica.ro este deschisă pentru votare. Avem în total 20 de categorii și te invităm să-ți alegi produsul preferat din fiecare, având șansa ca la finalul campaniei să câștigi un goodiebag cu produse cosmetice.

Atenție însă – pentru a participa la concurs trebuie să votezi la toate cele 20 de categorii!

Unica Beauty Celebration 2021, un proiect susținut de glo™

Ca și anul trecut, campania Unica Beauty Celebration 2021 este sponsorizată de glo™, un produs cu potential de risc redus, destinat consumatorilor de produse din tutun sau nicotină.

Categoriile din cadrul Unica Beauty Celebration, care așteaptă voturile tale, sunt variate, în ele regăsindu-se nominalizări pentru cele mai bune produse antirid, cele mai bune produse pentru corp, cele mai bune produse de curățare a tenului, cele mai bune rujuri, palete de make-up sau parfumuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter