6 coafuri trendy cu breton

De Diana Sorescu, pe

Întotdeauna când se apropie toamna simţim nevoia de o schimbare de hairstyling, iar bretonul este una dintre cele mai celebre alegeri! Iată 6 idei chic de coafuri!

Breton

Dacă ai părul lung şi îţi doreşti o schimbare de look, un breton lung şi des, ce sărută delicat genele, este foarte chic!

Inspiră-te de la Jada Pinkett Smith şi adoptă un stil ce se potriveşte atât la o ţinută de zi, cât şi la una de gală: păr drept, prins într-o coadă pe o parte, plus breton cu volum.

Elegantă şi romantică este şi coafură Leonei Lewis, de altfel foarte simplu de realizat. Trebuie doar să îţi ondulezi părul de la jumătatea şuviţelor spre vârfuri, iar calota şi bretonul să rămână drepte.

Dacă ai acasă o placă profesională de îndreptat părul, este imposibil să nu obţii şi tu o coafură ca cea a Oliviei Wilde. Pentru că şuviţele din breton sunt şi ele foarte drepte, au fost tunse la nivelul sprâncenelor, pentru o armonie perfectă cu restul coafurii.

Jessica Alba este o graviduţă frumoasă, ce radiază de fericire, iar coafura cu breton pe o parte îi avantajează faţa care s-a mai rotunjit puţin. Aşadar, dacă ai părul mediu şi îţi doreşti să te aranjezi cât mai elegant şi sofisticat, fă-ţi un coc lejer, cu onduleuri, iar bretonul dă-l într-o parte şi prinde-l cu agrafe în spatele urechii.

Heidi Klum a abordat o coafură uşor androgină, ce se potriveşte perfect pe un bob mediu. Podoaba capilară a fost îndreptată, cărarea a fost mutată mult spre stânga, iar bretonul la fel! Un stil simplu şi de efect!

Jessica Szohr e rebelă şi sexy cu bretonul ei asimetric! Tot ce trebuie să faci e să îţi ondulezi părul, iar bretonul să-l ciufuleşti şi să-l laşi să-ţi cadă senzual pe frunte.

Ai purtat vreodată breton? Îţi place?

6 coafuri trendy cu breton

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter