Trend alert: Se poartă părul roz

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Marți, 22 ianuarie 2019, 12:49
De îndată ce am văzut că părul roz e în tendințe sezonul următor, adică în primăvara și vara 2019, ne-au venit în minte celebrele versuri pe care Jojo le interpreta în urmă cu aproape 20 de ani - "Viața e roz și roz este lumea toată". Drept urmare, dacă vrei să știi ce nuanțe de roz se poartă în anul acesta, aruncă o privire pe propunerile stiliștilor!

Părul roz, must have în 2019

Rozul piersiciu e una dintre variantele pentru care poți opta în sezonul cald 2019, mai ales dacă ești blondă și ai tenul deschis la culoare. Nu trebuie neapărat să-ți vopsești părul pentru a obține o astfel de schimbare de look, ci poți apela cu încredere la un nuanțator.

culori de par la moda 2019 - roz

În tendințe este și părul roz cu o ușoară tentă de violet. Un astfel de look poate fi purtat și de persoanele care au tenul mai închis la culoare ori părul natural șaten deschis. Sezonul acesta este despre experimentat, așa că experimentează fără teamă!

par roz 2019 - nuante delicate

Dacă ai chef de o schimbare de look dramatică, te poți inspira din propunerile stiliștilor care au lucrat pentru colecțiile Ashley Williams sau MSGM. Rozul coral, sau living coral, culoarea anului 2019, poate fi purtat cu încredere și în păr, mai ales de către femeile nonconformiste. La fel și rozul electric, care arată și mai spectaculos pe un păr tuns foarte, foarte scurt.

par roz 2019 - nuante intense

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter