5 tendinţe de machiaj pentru primăvara 2017

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Noul sezon vine cu tendințe proaspete în machiaj, iar noi ți le dezvăluim mai jos!

Citește și: 9 mascara pentru gene absolut fabuloase

Make-up artiștii internaționali, marile case de modă și influencerii din toată lumea vorbesc de câteva tendințe superbe în ceea ce privește machiajul pentru noul sezon în care am intrat. Iată care sunt acestea:

  1. Machiajul în tonuri burgundy

Grena, bordeaux, vinișiu – combină aceste nuanțe ale fardurilor de ochi pentru a-ți crea un machiaj în tendințe! „Mixarea culorilor pentru a crea efectul de pete de vin pe pleoape, urmată de tamponarea uşoară a acestora creează un efect perfect pentru un make-up de seară în această primăvară. Pentru a oferi volum, iluminează partea interioară a colțului ochilor, pentru ca privirea să capete profunzime“, recomandă spune Andreea Haș, make-up artist BottegaVerde.ro.

Citește și: Ce produse cosmetice folosesc bloggerițele de beauty din România.

2. Buze puternic evidențiate

Adoptă în acest anotimp rujuri în culori aprinse, de la nuanţe de vin roşu la ciocolată neagră acoperite de glitter, recomandă specialistul. În plus, rujul mat este în lumina reflectoarelor în acest sezon, iar culorile electrice sunt la mare căutare. Mai mult, pentru seri speciale în oraș poți aborda chiar rujuri turcoaz sau albastre, la care poți asorta un eyeliner alb.

3. Ochi bine conturaţi

Spre deosebire de accentuarea buzelor, care se realizează prin culoare şi luminare, ochii pot fi scoşi în evidenţă cu ajutorul eyeliner-ului şi a pleoapelor închise la culoare, explică Andreea Haș. Nu este de ajuns să-ţi conturezi numai pleoapa superioară, ci acum aplică o linie groasă şi la nivelul pleoapei inferioare pentru a-ți intensifica privirea.

4. Eyeliner în nuanțe neon

Nuanţele de turcoaz, galben, roz şi portocaliu combinate cu liniile în formă de umbrelă sunt trucurile sezonului care animă look-ul de zi sau de seară. Indiferent de forma ochilor, această tendinţă este valabilă și pentru orice culoare de iris!

5. Mult glitter și iluminare

Accentuarea pielii prin iluminare este o tendință importantă acum. Intensitatea cu care aplici fardurile iluminatoare și glitterul poate varia în funcţie de cantitatea aplicată şi de nuanţă, însă este important să ţii cont şi de nuanţa tenului tău. Dacă ai pielea albă, orientează-te către iluminatoare deschise la culoare, iar dacă ai un ten măsliniu, poți alege culori în tonuri de cupru și bronz.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter