5 tendințe de beauty cu care ne vom întâlni la toamnă

De Unica.ro, pe

După ce, la finalul anului trecut, revista Time le-a numit Personalitatea anului pe toate femeile care au avut curajul să rupă tăcerea și să spună #MeToo, anul acesta și moda celebrează îndrăzneala, inclusiv când vine vorba despre machiaj: buze roșii, gene ca-n anii ‘60, mult eyeliner și efect de gloss pe întreaga față.

Cu unele dintre aceste tendințe ne-am întâlnit deja pe parcursul anului, altele se numără printre noutățile cu care vine toamna. Iată ce aduce luna septembrie:

Culori tari pe pleoape

Lasă bejul, arămiul și texturile mate pentru alte toamne. Toamna lui 2018 nu este deloc previzibilă: machiajul ochilor este strălucitor și intens colorat, în nuanțe de galben, verde, roz sau portocaliu. Propunerile pentru astfel de culori vin de la Prada, Marni, Jill Stuart sau Pucci, dar găsești palete de farduri la fel de hot și în magazinele de la noi – vezi produsele aici.

5 tendințe de beauty cu care ne vom întâlni la toamnă

Sursa foto: Shutterstock.com

Efect de gloss pe întreaga față

Chanel și Giambattista Valli ne propun să dăm strălucire întregului chip, nu doar buzelor, pleoapelor și obrajilor. Iluminatorul și pudra strălucitoare pot fi utilizate acum pe frunte și chiar pe nas.

Buze roșii și păr tot roșu

Prea mult roșu? Dacă nu este încă momentul marilor schimbări, alege rujul.

5 tendințe de beauty cu care ne vom întâlni la toamnă

Sursa foto: Shutterstock.com

Accesorii pentru păr deloc discrete

În această toamnă, accesoriile pentru păr trebuie să fie la vedere, nicidecum ascunse. Pe podiumurile prezentărilor de modă și-au făcut apariția inclusiv aparent banalii clești de păr, dar și alte accesorii: bentițe, agrafe simple sau agrafe care-ți prind în păr flori.

Stilul punk

Va fi ușor de observat și în machiaj (smokey-eyes sau alte stiluri care folosesc mult eyeliner), dar și printre tunsori și coafuri – păr scurt și viu colorat și coafuri răvășite. Aruncă un ochi peste propunerile prezentate de Max Mara, Dior sau Miu Miu pentru sezonul toamnă/iarnă 2018, ca să știi la ce să te aștepți.

5 tendințe de beauty cu care ne vom întâlni la toamnă

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter