4 pași pentru picioare fine

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Da, deja ne gândim la sandale și la temperaturi prietenoase! Iată mai jos 4 pași pentru a avea din nou picioare fine.

Citește și: Cum să previi exfolierea unghiilor

Cred că abia aștepți și tu să scapi de bocanci, ghete și să eliberezi picioarele din încălțări butucănoase! Vine în curând vremea să te gândești la nuanțe de lacuri de unghii în trend pentru pedichiura de vară și la cum să îți înnoiești garderoba cu încălțări noi. Totuși, mai sunt câteva luni până atunci, așa că ai grijă din timp de picioarele tale și oferă-le acea îngrijire de care au nevoie pentru a-și recăpăta pielea fină pe tălpi, călcâie, dar nu numai.

 

  1. Înmoaie picioarele în apă călduță. Știi tu, procedeul pe care îl faci la salon! Pentru a scăpa de calozitățile de pe călcâie, de pielea crăpată, atunci e nevoie să le ții la înmuiat în apă caldă câteva zeci de minute.
  2. Efectuează un gomaj cu o piatră ponce sau o cremă pentru exfolierea picioarelor. Dacă vrei să scapi de pielea moartă, trebuie să folosești mișcări concentrice, fără multă presiune totuși.
  3. Cumpără un ulei de cuticule și masează-l pe degetele de la picioare, după care împinge cuticulele unghiilor. Uleiul de cuticule emoliază pielea și o hrănește.
  4. Dacă poți, folosește o cremă specială pentru picioare sau una care hidratează foarte bine călcâiele – aspectul acela de călcâie crăpate e foarte inestetic!

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter