3 trucuri simple pentru a preveni îmbătrânirea mâinilor

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 12:42
Știi cum se spune – piele mâinilor și a gâtului spune cu adevărat ce vârstă ai, așa că iată câteva trucuri simple și eficiente pentru a preveni îmbrătrânirea prematură a mâinilor!

Citește și: 4 pași pentru picioare fine.

Pielea mâinilor este tot timpul expusă la factori care pot accelera procesul de îmbrătrânire – substanțele din detergenți, razele ultraviolete, vântul, frigul etc pot fi motive serioase pentru care pielea mâinilor tale poate suferi.

Iată ce poți să faci pentru a preveni îmbătrânirea mâinilor și pentru a avea mereu o piele catifelată și cu aspect tânăr:

  1. Folosește întotdeauna mănuși de protecție. Treburile casnice – de la spălatul vaselor și până la grădinărit, trebuie făcute folosind mănuși de protecție. Detergenții și murdăria care intră în contact cu pielea usucă și irită țesutul.
  2. Crema de mâini trebuie să fie indispensabilă. Crema joacă un rol extrem de important atât în menținerea hidratării, cât și în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii mâinilor. Este indicat să aplici cel puțin o dată pe zi o cremă de mâini, explică Adina Cepoi, trainer Jessica România.

Citește și: Manichiura french este din nou în tendințe!

3. Încearcă tratamente profesionale pentru mâini. Spa-urile și saloanele de înfrumusețare oferă ritualuri de îngrijire pentru mâini, care presupun aplicarea de produse, inclusiv măști, cu rol în antiaging.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter