3 aplicații de beauty pe care trebuie să le ai

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
În epoca lucrurilor care se derulează fulminant și care se întâmplă deopotrivă și în social media, ai nevoie de tehnologie, nu glumă! Iată 3 aplicații de beauty pe care trebuie să le ai pentru a obține acele poze seducătoare pe care ți le dorești.

Citește și: 5 cosmetice must-have în trusa ta de produse de frumusețe.

Aplicația Ghid de Styling Schwarzkopf

Cauţi o coafură nouă sau vrei pur şi simplu să încerci cele mai noi coafuri fără să mergi la salon? Acum poți să faci acest lucru acasă, cu ajutorul acestei noi aplicații și al noii funcții Oglinda Live. Aplicația îți spune care sunt tendinţele în coafuri pentru 2016 și care este stilul care ți se potrivește – împletituri, bob lung, bucle strălucitoare, stil rock sau pixie pentru păr scurt – sau poți încerca ceva diferit. Practic aplicația îți arată toate tipurile de coafuri care pot fi realizate foarte ușor acasă și care sunt produsele de care ai nevoie opentru acestea. Disponibilă pentru Android și IOS.

3 aplicații de beauty pe care trebuie să le ai Schwarzkopf

Aplicația Vice Lipstick de la Urban Decay

Urban Decay a lansat în România noua colecție de rujuri VICE cu 100 de nuanțe de ruj disponibile în șase variante: Mega Matte (mat intens), Comfort Matte (mat cremos), Cream (cremos și hidratant), Metallized (cremos și  perlat), Sheer (puțină culoare cu un finish strălucitor) și Sheer Shimmer (transparent și perlat). Dacă nu ești sigură cu ce nuanță să îți îmbogățești colecția de makeup, descarcă-ți aplicația și acolo poți încerca orice nuanță de ruj! Aplicația este foarte bine pusă la punct și vei vedea că nuanțele de ruj sunt bine definite și se pliază perfect pe forma buzelor tale. Disponibilă pentru IOS.

3 aplicații de beauty pe care trebuie să le ai Vice

Aplicația Makeup Genius de la L’Oréal Makeup Designer/Paris

Camera smartphonului tău funcționează, în cazul acestei aplicații, ca o oglindă în care tu poți încerca diverse lookuri și tipuri de machiaje. În plus, poți alege machiaje de pe covorul roșu, ale unor celebrități hollywoodiene precum Lupita Nyong’o sau Jennifer Lopez și să vezi cum îți stă. Poți alege dintre zeci de farduri de ochi, rujuri, blushuri, iar aplicația îți updatează lookul instant. Disponibilă pentru Android și IOS.

3 aplicații de beauty pe care trebuie să le ai Makeup Genius

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter