10 trucuri de frumusețe de la Andreea Mantea

De Carmen Ștefancu, pe
Andreea Mantea, gazda celui de-al V-lea sezon al show-ului „Burlacul” de la Antena 1, recomandă 10 trucuri de frumusețe pentru cititoarele unica.ro.

1. Ritual zilnic. „Nu am un ritual zilnic, în afară de dușul cu apă călduță pentru corp și apa rece sloi pentru față. Asta după ce mi-am curățat tenul cu un tonic revitalizant.”

2. Trei produse de make-up preferate. „Fond de ten, anticearcăn și ruj.”

3. Un singur produs de machiaj. „Dacă ar fi să aleg doar unul, acesta ar fi anticearcănul, deoareece consider că este suficient pentru a ascunde anumite imperfecțiuni.”

4. Un truc pentru „bad hair day”. „Dacă nu se poate să port o căciulă, atunci tapatul mă scoate din orice problemă, chiar dacă este demodat. Mai apelez la o coadă sau un coc lipit de cap și o pereche de cercei mai mari.”

5. O mască sau tratamente pentru față pe care le face singură acasă. „Scrub pentru față: mălai sau tărâțe și un strop de apă călduță. Un scrub foarte bun atât pentru față, cât și pentru corp se poate prepara imediat din sare amară și un pic de apă călduță.”

Andreea Mantea prezinta

6. Scrub pentru corp „Un alt scrub potrivit pentru corp este zațul de cafea. Zonele afectate de celulită pot fi masate cu cremă de ardei iute și împachetate apoi cu folie de bucătărie.”

7. Un produs de îngrijire pentru păr. „Șamponul Biosilk Volumizing Therapy”.

8. Pentru machiaj. „Fond de ten Paese long cover, blush Guerlain – Terracotta light, 03 Brunettes, paleta cremoasă ruj/ blush Ben Nye. Ultimele două le folosesc de șase ani și nu le-aș schimba cu altceva pentru nimic în lume.”

9. Dietă „Nu am ținut o dietă niciodată. Cred că mănânc destul de sănătos și am grijă să fac mișcare din când în când.”

10. Remedii naturiste „Ceaiul de rug de mure m-a ținut departe de operația de apendicită ani de zile, ceaiul de merișoare este excelent pentru disconfortul urinar, ceaiul de vâsc pentru tensiune mărită, ceaiul de isop pentru nevroze, depresii sau astenii (că tot se apropie primăvara).”

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter