10 idei de manichiuri, de încercat vara aceasta

De Andreea Catrina, pe
În sezonul cald, manichiurile colorate, inspirate de flori, fructe sau chiar de valurile mării sunt un adevărat must-have. Azi îți dăm 10 idei noi, de încercat în această perioadă!

Manichiurile fructate

Când ne gândim la vară, ne gândim automat și la delicioasele și răcoroasele salate de fructe. De aici și până la manichiurile fructate nu a mai fost decât un singur pas. Iată câteva manichiuri inspirate de fructe, pe care noi le-am găsit pe Instagram și care ne-au plăcut la nebunie!

A photo posted by LizaVoda (@elvoda) on

Manichiurile florale

De când lumea și pământul, imprimeurile florale au fost și sunt în continuare mereu la modă în sezonul estival. Așadar, cu o manichiură florală nu prea ai cum să dai greș vara. În funcție de modelul ales, o astfel de manichiură poate fi purtată atât la evenimentele speciale, cât și la serviciu sau în vacanță. Iată câteva modele care ne-au atras atenția!

A photo posted by Kelsie (@nailsby_kelsibearr) on

Manichiurile inspirate de valurile mării

Suntem în sezonul vacanțelor și toată lumea visează să ajungă la mare sau măcar la piscină. Așadar, manichiurile inspirate de valurile mării sunt o alegere perfectă pentru această perioadă. Uite câteva idei inedite!

Foto: Shutterstock, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter