Tom Cruise, izolat într-un hotel din Italia, în mijlocul crizei cu coronavirus

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 11 martie 2020, 18:16

Tom Cruise se află în Veneția, Italia, la filmările pentru “Mission: Impossible 7”.

Celebrul actor american, în vârstă de 57 de ani, este izolat în hotelul Gritti Palace Hotel, din Veneția, după ce filmările pentru noul film au fost suspendate din cauza epidemiei de coronavirus.

Tom Cruise a ajuns în Veneția pe 20 februarie și va rămâne în hotelul de lux până pe 1 martie, în așteptarea unei decizii în legătură cu filmările pentru “Mission: Impossible 7”.

La începutul săptămânii, membrii echipei de filmare au fost programați să plece spre Marea Britanie pentru a fi testați de noul coronavirus.

Epidemia de coronavirus a dat peste cap evenimentele importante din Italia

Epidemia nu a afectat doar filmările pentru cel de-al șaptelea film din seria “Mission: Impossible”, dar și desfășurarea celebrului Carnaval de la Veneția și Săptămâna Modei de la Milano. De asemenea, tot din cauza epidemiei, majoritatea meciurilor de fotbal se vor desfășura cu porțile închise sau au fost amânate.

Citește și  Tom Cruise și John Travolta sunt la cuțite din cauza credinței

Noul film al lui Tom Cruise, “Mission: Impossible 7”, urmează să fie lansat în vara anului 2021. Însă această data s-ar putea schimba din cauza situației cu epidemia de coronavirus.

Pe numele său real Thomas Cruise Mapotrher IV, actorul s-a născut pe 3 iulie 1962 la Syracuse, New York. A obținut primul rol la vârsta de 19 ani, în filmul „Endless Love”. În 1986 a apărut în „The Color of Money”, în 1988 în filmul „Cocktail” și „Rain Man”, iar un an mai târziu a putut fi văzut pe marile ecrane în lungmetrajul „Born on The Fourth of July”. Tom Cruise a continuat să apară în diverse producții cinematografice precum „Eyes Wide Shut” (1999), „Vanilla Sky” (2001), „Minority Report” (2002), „The Last Samurai” (2003), „Collateral’‘ (2004), „War of the Worlds” (2005) sau „Lions for Lambs” (2007). A fost nominalizat la trei premii Oscar și a fost recompensat cu două premii Globul de Aur pentru cel mai bun actor (Born on the Fourth of July) și cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul „Magnolia”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter