Fotografii în exclusivitate cu Elena Gheorghe înainte de naștere

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Luni, 26 iunie 2017, 17:19
Cum s-a schimbat viața ta de când ești mamă și cum crezi că se va schimba în viitor, când vei avea doi copii?

Pe 30 iulie, Elena Gheorghe, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România va împlini 32 de ani. Sunt șanse mari să-și petreacă ziua de naștere în maternitate, căci tot în jurul acestei date va veni pe lume fetița pe care toată familia o așteaptă cu nerăbdare. (Foto: George Pruteanu/UNICA)

Atât cântăreața, cât și Cornel, soțul său, și băiețelul Nicholas se pregătesc intens pentru venirea pe lume a fetiței. Elena este o gravidă activă, când am făcut fotografiile pentru copertă de abia se întorsese din vacanță; încă are concerte și se pregătește să lanseze videoclipuri proaspete; e foarte prezentă în social media, unde are o mulțime de fani, iar la ea în casă e tot timpul forfotă și distracție.

A devenit mult mai frumoasă și mult mai complexă. Acum am o viață adevărată, în sensul că am toată paleta de emoții și sentimente. La început mă bucurăm de cariera mea, de mine și Cornel, mergeam în vacanță, nu credeam că poate fi și mai bine, dar uite că am fost binecuvântați cu Nicholas și mi-am dat seama că bucuria pe care o simte un părinte este unică și nu poate fi înlocuită cu absolut nimic. Dragostea față de copil mă împlinește și abia aștept să vină și cel de-al doilea. Voi fi fericită să văd cum se iubesc cei doi copii, unul pe celălalt. Va doresc tuturor să aveți parte de familie, pentru că familia înseamnă echilibru și de acolo pleacă tot.

Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie? Ce fel de copil ai fost?
Sunt cele alături de frații mei, la furat de cireșe sau la jucat fotbal – eram mai băiețoasă când eram mică. Îi apăram pe cei mici, întotdeauna am luptat pentru dreptate și pentru ca adevărul să iasă la iveală. Și acum sunt la fel, nu m-am schimbat… Pe la 10 ani, când am ajuns la Palatul Copiilor la lecții de canto, mi-am dat seama că trebuie să îmi dezvolt partea feminină, am înțeles că diplomația și dulceața cuvintelor fac mai mult.

Care sunt calitățile pe care le apreciezi cel mai mult la soțul tău?
Soțul meu este cel mai bun om pe care-l cunosc, cu un suflet foarte mare, care ajută și înțelege pe toată lumea. Este un om înțelegător și înțelept, niciodată nu ia decizii pripite și are răbdare să explice. Dăruiește dragoste prin toți porii. Pentru mine, este perfect!

Spuneai că la fiecare început de an îți faci o listă cu dorințe. Ce se află pe lista ta de anul acesta și ce dorințe ai bifat deja?
Clar, un bebe pe care îl voi „bifa” acum, la sfârșit de iulie, mai mult timp pentru Nicholas, mai mult timp pentru familie. Am avut foarte multe și pe partea profesională, care sper să se îndeplinească. Să fim sănătoși, să ne bucurăm unii de ceilalți. {i poate facem o vacanță și cu cea mică, depinde cât de voinică va fi!

Ce crezi că măsoară mai bine succesul muzical – numărul de vizualizări pe YouTube, fanii care vin la concerte, premiile?
Eu cred că e un mix între toate; acum bineînțeles că internetul este la putere și vizualizările îți spun cât de des a fost ascultată piesa, însă sunt foarte importanți fanii care vin la concerte, pentru că până la urmă pentru ei cânți și nu se compară a asculta piese pe YouTube cu a veni la un concert, a cânta cu artistul care-ți place, a fi conectat la stările acelea, a te bucura de atmosferă și muzică. Succesul se măsoară cel mai bine în numărul fanilor care vin la concerte, apoi în vizualizări, iar premiile sunt o încununare a succesului, dar pentru mine nu sunt atât de importante.

Cât de mult te preocupă imaginea și moda?
Mă preocupă destul de mult, sunt înnebunită după tot ce e feminin, tocmai pentru că mama mea s-a îmbrăcat mereu foarte elegant și feminin și am preluat și eu de la ea. Îmi place foarte mult moda, colaborez cu designeri români. Cum să nu te atragă, mai ales când lucrezi într-un domeniu care se îmbină atât de mult cu moda? Eu cred că este vorba despre respectul de sine și o continuare a meseriei mele.

Foto: George Pruteanu

Citește interviul integral cu Elena Gheorghe în numărul de iulie al UNICA, pe piață din 26 iunie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter